Gość Iga Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam wszystkich. Mam pewien problem. Jestem posiadaczką nissana sunny 2,0d. Autko posiada immobiliser, ale dzisiaj po odłączeniu go z pilota nie chciał odpalić. Początkowo zapaliły się kontrolki, ale po przekręceniu kluczyka spod maski wydobywał się jakiś odgłos. Następnie żadne kontrolki się już nie zapaliły. Podejrzewam, że immobiliser się zrąbał. Czy ktoś z was miał podobny problem? to już mój trzeci sunny, ale pierwszy w dieslu. Na szcęście tamte nie miały elektryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supernissanb12 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Na szcęście tamte nie miały elektryki :diabel: Napisz jak to wyglądało kiedy immobiliser działał prawidłowo ( dotykasz jakiś klucz z kodem czy wpisujesz z klawiatury nr. czy naciskasz przycisk pilota) . Jeśli nie załączyłaś immobilisera czy kontrolki się świeciły a np. rozrusznik nie chciał zakręcić? jeśli tak jak ja pisze to może nie z nim problem może masz klemy zaśniedziałe i niekontaktuja? Jak brzmiał ten odgłos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.