Gość niebieski Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam jakie amorki założyc do N14 GTI, chodzi mi o cos co ma najlepszy stosunek ceny do możliwosci, jakies pomysły ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 http://www.rallyshop.pl/index.php?p1622,sp...it-nissan-sunny tu masz do suniacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 http://www.rallyshop.pl/i...it-nissan-sunny tu masz do suniacza... to są same sprężyny... ze swojej strony mogę polecić KYB EXCEL-G, od ręki można dostać w IC. Bardzo dobry gazowy amortyzator, mam założony wraz z krótszą sprężyną i jak dla mnie setup jest bardzo bardzo przyjemny, nie ma deski ( chociaż auto mocno się usztywniło w stosunku do zwykłego amora ), dobrze wybiera, nie podskakuje na naszych fantastycznych drogach. Ewentualnie możesz zapłacić jakieś 600 zł więcej za komplet i wziąć KYB Ultra SR, z mocniejszym odbiciem/dobiciem. Są też do dostania całe kity ( amor + spring ) WEITEC'a -35 na ebay'u za 1600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foster Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Sachs Advantege na twardo z kulturą, lub KYB Ultra SR na twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KIVI Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Jak ktoś chce to mam do sprzedania prawie nowego bilsteina z ze sprężynami eibach. Bardzo dobry zestaw wyregulowany i wystrojony pod masę sunny N14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Dziękuje za pomoc, wybór padł na KYB EXCEL-G, juz zakupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KIVI Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nie no gratulacje. Excel-G to prawdziwe sportowe zawieszenie z górnej półki JCauto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nie no gratulacje.Excel-G to prawdziwe sportowe zawieszenie z górnej półki JCauto są miększe od oryginalnych olejowych amorów również KYB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 U mnie te amory się nie sprawdziły ale ja mam kombiaka często przeładowanego :/ a tak na marginesie ja swojego N14 utwardziłem amorami olejowymi z golfa obudowa została oryginalna a sirodek wskoczył nowy były grubsze i kilka krotnie twardsze w połączeniu z grubszymi (przednimi sprężynami wsadzonymi na tyl ) dały taki efekt że taczka jest sporo bardziej komfortowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie no gratulacje.Excel-G to prawdziwe sportowe zawieszenie z górnej półki JCauto czyli juz mozna mowic, ze w tuningu byl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krawiec Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Jak ktoś chce to mam do sprzedania prawie nowego bilsteina z ze sprężynami eibach.Bardzo dobry zestaw wyregulowany i wystrojony pod masę sunny N14 Ile byś za to chciał. Jaki przebieg. Pytanie skąd masz ... na zamowienie z Zerkopolu ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi