Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

200sx czy ktos zna te autko?

Gość Pancin_007

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

ja pierwszy raz widze ale ze gosc dosc rozowo to ujal :)

Wszystko wymienione :) poczynajac od: "tarcze i kolocki hamulcowe, tarcza sprzęgla docisk i łożysko,tylnie amortyzatory"

Blacharka idealna

Wymienione swiece, pasek... cewki i ic - a po co te dwie ostatnie pozycje? powiedzmy ze cewki padaly ale ic? wiekszego nie widze wiec chyba drugi seryjny - po co?

do tego olej wymieniany co 3000-4000 tysiace, super wnetrze itd itp

i do tego 6000 (do negocjacji) - ja w rozowe slonie nie wierze ;)

jak dla mnie cos sie krzaczylo w aucie i gosc wymienial wszystko co popadnie bo nie wiedzial co jest nie tak i albo wymiekl albo dowiedzial sie ze kaszani sie cos powazniejszego

albo nic tam nie wymienial

jakby co to pytaj o papiery na wszystko co wymienial bo wypisal rzeczy ktore ciezko zweryfikowac czy wymienil.

tak czy siak - moja rada mocno przetrzep to auto nim sie zdecydujesz na powazniejsze kroki

• 7 miesięcy temu...

witam .nie bede zakładał nowego tematu bo już jest mozna powedziec taki sam tylko o inna furke chodzi,a więc jak w temacie,czy ktoś zna to auto? mozna powiedzieć ze od kilku lat szukam w dobrym stanie ale narazie nic,strasznie jestem nakrecony na s12 i kiedys musze cos takiego miec :D

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7050462

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...