Coobcio Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 No to już pomału całość się uzbiera, odemnie wyjdą wtryski i rura olejowa do turbo, reszta to już w twoich rękach pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 super super teraz mam już będe miał prawie wszystko bedzie co robić przez najbliższy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 tomjedrz to ty jechałes tą czarną co ci przewód z wspomagania pękł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Na szczęście nie !!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Kowal właśnie klepie mi flansze do turbo w piątek będą gotowe i może turbo znajdzie się na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 tomjedrzto ty jechałes tą czarną co ci przewód z wspomagania pękł? to ja jechałem ta czarną trzymam kciuki za projekcik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 pompa paliwa na swoim miejscu. Dolocik z IC do kolektora też http://img410.imageshack.us/my.php?image=dsc02192gx8.jpg http://img185.imageshack.us/my.php?image=dsc02193zi6.jpg Jutro reszta dolotu i wydech mam zamiar zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 moja też czeka na dopieszczenie w przyszłym tygodniu. Przepływka, dolot i ... pewnie widzimy się w Borsku Chyba teraz uda się stanąć na kresce. Czarna nie miała szans, nawet nie próbowałem. Gratuluję projektu i realizacji. pzdr tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Koniecznie zmień odcinek miedzy rurą a przepustnicą - zaraz go rozdmucha i rozwali... Co do kolanek to na JACKY nie dmuchał bym więcej jak 0,5 bara... PS. dobre tępo masz - niebawem się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 właśnie się zastanawiałem nad tym odcinkiem mam już rury na niego odłożone. Dzisiaj to zmienie. A narazie więcej dmuchać nie będe, narazie 0,5 max a później się zobaczy [ Dodano: Czw 07 Sie, 2008 06:44 ] a tak jeszcze przy okazji wysłałeś już reszte tych gratów?? [ Dodano: Czw 07 Sie, 2008 20:55 ] kolektor po małych przeróbkach (poprawieniu otworów) znalazł się na miejscu jeszcze go owine tażma i będzie git. Kolanka z turbiny zrobione Jutro cały wydech będzie http://img232.imageshack....dsc02195em4.jpg http://img232.imageshack....dsc02196du2.jpg http://img232.imageshack....dsc02197mg4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 no no widzę że nikt tu nie zagląda a powstaje całkiem sympatyczna lektura odnośnie zaturbiania N/A... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 no moje prace troche się opóźniły przez pogode na śląsku. Ale jutro odpalam fure a w sobote uderzam do cobcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 gdzie i za ile kupowałeś pompe paliwa jeśli można się spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 na allegro za 340zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 no co tam nowego słychać, pochwal się wrażeniami po pierwszej jeździe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Był u Ciebie, jak oceniasz niebieską primkę, co by nie dostać zawału z wrazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Na strojonko chłopak wpada w poniedziałek, tak więc może zorganizujemy jakiś meeting i sprawdzimy co efektywniej się odpycha ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Racyja, na sucho nie da rady 14.30 ???? ostatnio na C kumplom się czerwona podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 po pierwszej jeździe wrażenia bardzo pozytywne (choć miałem tylko połowe ukł. wydechowego). Turbo włancza się przy około 3500. Niemam jeszcze podłączonego wskaźnika doładowania ale w poniedziałek to ogarne. Auto ma fajne kopnięcie jak turbo sie włączy. Musze sobie jeszcze kupić drugi wiatrak do klimy bo orginalny sie niemieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Będziesz w poniedziałek u Coobcia? Jeżeli tak, to o której? Ja mogę być o 14.30. Chyba mamy 2 najszybsze Primy. Osobiście, trochę się boję turbo, ale Ty masz to już za sobą Zobaczymy co dalej. Może rekordy srebrnej Coobcia wreszcie padną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 żałuję że srebrną nigdy na żadnych zawodach nie wystartowałem... No ale 318,5KM i 418Nm raczej ciężko będzie pobić, na pewno nie na tej turbinie i wtryskach paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 będe u kuby we wtorek z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 No to ja też może wezmę wolny dzień i sie spotkamy we wtorek rano u Coobcia. Oczywiście, jak On nie ma nic przeciwko temu UWAGA: powoli zmieniam nick'a na xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 tomjedrz Ustaliłem z kubą że pojade do niego ale do puław we wtorek więc do wawy nie zawitam ale może kiedyś sie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Nie w Puławach a kawałek dalej tzn. w Kazimierzu Dolnym... Ps. przed tak daleką wyprawą koniecznie posprawdzaj wóz a na drogę weź ze sobą baniak oliwy oraz wody destylowanej, no i jakieś klucze, bo na poczatku to zawsze a to cybancik gdzieś nie dokręcony a to coś o coś się obije itd... Tak więc do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi