Gość KevinTworog Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 no no jeszcze dzisiaj chce gdzieś pojechać dalej żeby sprawdzic wszystko tak około 100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 No i co? Srawdziłeś. Jakie wrażenia z tą suszarką? p.s. Będziesz w Rykach? Trzeba się zapisać i przelewem 50 PLN na wst.org.pl wszysko opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 na miejscu się opłaci, dziś koło 17:00 więc się okaże czy zdąrzymy z przygotowaniami na zawody, szczerze to obawiam się trochę sprzęgła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 wszystko poskładane chłodzenie gotowe. Jutro wizyta u Coobcia. (jak dojade ) zobaczymy co ztego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Trzymam kciuki Przyda się druga Primerka w tej sforze Hond i innych dłubańców - nie mówię o Coobciowej wydmuszce i zielonej kijance szopena. Może wpadniesz 4-go października do Ryk na V eliminację ? Zapisy na wst.org.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 No to jutro się widzimy - mam nadzieję że bez żadnych przygód po drodze do mnie się obejdze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 auto gotowe :diabel2: tylko że spżęgło by się przydało. Teraz będzie jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 0,5 bara i sprzęgiełko powiedziało pa... Tak Dupo hamównia mówi że coś pod 220KM i 260-270Nm tam już widnieje pod maską Ps. pogarniaj troszkę te rurki, wymień sprzęgło to się dmuchnie tak w ramach rozsądku 0,7-0,8bara coby pod 250KM dobić. Tak czy siak wielkie brawa za kawał nie małej roboty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 No sprzęgiełko jutro będe miał. Slicki z homologacją drogową też idą bo bez nich był problem z trakcją. W sobote myśle że na wyścigi sprzęgiełko zdąże zrobić Będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 według mnie trakcje miałeś elegancką tylko sprzęgło nie trzymało... Ps. pokarz fotki co tam nowego pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 slicki napewno też osiągi poprawią. Tu są fory http://img134.imageshack.us/my.php?image=dsc02304jj4.jpg http://img134.imageshack.us/my.php?image=dsc02305pp5.jpg i sprzęgiełko http://img134.imageshack.us/my.php?image=dsc02306wt7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Sprzęgło wymienione :?: jakie teraz wrażenia z jazdy i jakie spalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 sprzęgło jest nowe ale jeszcze nie miałem okazji go pożądnie sprawdzić (cały czas leje) a co do spalania to po miejscu około 12-13 litrów ale przy dość ostrej jeżdzie. Zauważyłem tylko że cholernie dużo pali na zimnym silniku to wskazówka opada w oczach. Myśle że dzisiaj się troche rozpogodzi i wyjade w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Jakie drogowe slicki wybrałeś? Podpowiedz koledze. Ja dumam nad MARKGUMAMI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Dokładnie kupiłem MarkGumy z homologacją drogową w rozmiarze 205/50/16 nawet mam te same felgi co ty. A co do tych slicków no to jest wypas starty są dużo lepsze tylko przy wyższych prędkościach strasznie świszczą a jak najedziesz na śliski asfalt to dopiero, ale naprawde polecam. Teraz mam je zdjęte bo w deszczu chyba bym się nie odważył na nich wyjechać. Wrzuce foty potem [ Dodano: Nie 21 Wrz, 2008 10:53 ] http://img524.imageshack.us/my.php?image=zdjcia0021uq9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Modlin 28-go, bedziesz :?: , albo Ryki 4-go. Wdepnij, będzie miło Oponki markguma wezme na przód N-RALLY 205/50R15 . Na tył pójdą 14-ki prawie bez bieżnika, co dostałem od Vilqa albo moje stare Markgumy SPORT 195/50R15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam Kevin, jak wystroje swojego potworka to sie zmierzymy w Rykach 4-ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 nowe sprzęgło, metalowa uszczelka głowicy Cometic. Jeszcze amorki i i mały pożądek pod maską i trzeba się wybrać na strojonko do kuby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A może i hamownia przy okazji, czerwona i czarny suniaczek no i Bombel też czekają na taki dedykowany spocik dłubniętych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 można by sie spotkać w następnym tygodniu. Jak załatwicie hamowanie w jakiejś promocyjnej cenie to bardzo chętnie. Bo jak i tak się wybieram do wawy w następnym tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Mnie pasuje. Eszi też chce dołączyć. Myślę, że się zgadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 co byście powiedzieli na wtorek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Mi pasuje :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 co byście powiedzieli na wtorek?? Pasuje, a co do godziny, to Coobcio z hamownią ustali. Osobiście bym proponował o 15, co by się po robocie wyrobić. Czekamy na ostateczne ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 na 15 ja niedojade. od siebie mogę wyjechać o 13 to bede w wawie około między 16 a 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi