Coobcio Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 elo elo kiedy zamierzasz wpaść do wawy Kiviego naciągnąłem by wałek z GT odsprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Jak tylko troche pogody się zrobi to przyjade. Podjedziemy go znowu shamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 co do felg to Kevin pierwszym krokiem do "odchamienia" (sorry za to stwierdzenie) auta byłby taki krok dać nawet samą czerń i mniej gryzie w oczy:) PS. ZTCW całkowity home made a to chyba ten sam model aluteca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 No jutro wlatuje nowy wałek kolejne strojonki u coby i hamowanko ciekawe co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Sam jestem ciekaw W garazu musze posprzątać cobyś się zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 KevinTworog, jutro na Mineralnej bedziesz, o kurcze moze zalapie sie na przejazdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 bede bede już od południa u kuby. Specjalnie zimówki kupiłem żeby do was dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 No to zes teraz przyplusował [ Dodano: Pią 16 Sty, 2009 19:00 ] Jechalem, szkoda ze krotko i slisko, ale czuc ze moc jest :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 kolejne hamowanko tym razem na Mineralnej 206 KM 319Nm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Kevin Don't worry be happy. Z tym momentem robisz spoko czerwoną na 1/4. Tylko ze spadkiem doładowania trzeba powalczyć i bedzie git :one: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ps. mam doskonałe lekarstwo na brak mocy w twoijej maszynie oto i one: - mowy nie ma o jakim kolwiek spadku doładowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 no to by napewno było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 OT: Co to za turbo? To jest flansza T3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Flansza T25/T28 a turbo to TD05-18G o potencjale do 400KM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Hehe, bedzie z kim powalczyc jesli nie zamorduje kolejnej skrzyni. Nm robi wrażenie Daj znac jak bedziesz w wawie na hamowni to i ja podjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 jakbyś rzeczywiście zmieniał wałki to mam regulowane kółka rozrządu na sprzedaż, made in usa;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 założyłem teraz zdrowy wałek od GT, narazie daje rade. Teraz musze pokombinować za spadającym ciśnieniem. I to narazie wystarczy, kolejne mody wymagały by już grubej kasy. Teraz muszę auto z zewnątrz doprowadzić do ładu. [ Dodano: Nie 25 Sty, 2009 15:58 ] znalazłem przyczyne spadku ciśnienia. Klapka w westegate była za luźna niedługo to opracuje do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 znalazłem przyczyne spadku ciśnienia. Klapka w westegate była za luźna niedługo to opracuje do końca i bedzie jakas wizyta u Coobcia?? czuje niedosty z przejazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 na pewno wpadne kiedyś myślałem o 28 lutym, w tym tygodniu biore sie za przeszczep serca (już stoi w garażu) i heble 280mm bydą od razu [ Dodano: Czw 02 Kwi, 2009 18:47 ] W sobote reanimacja niebieskkiej przez Coobcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ciężko było mimo że warunki sprzyjające To drugi silnik w mojej kadencji z rodziny SR20 który nie zapalił z pierwszego zakręcenia... Jutro docieranie, strojenie i próba ognia, przy okazji rozbiórki wleciały odprężające tłoki oraz nowe pierścienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dzisiaj ogarnołem hamulce, P11GT http://img529.imageshack.us/my.php?image=zdjcia0011.jpg i troche porządku pod maską dodatkowy wiatrak (jakoś go upchałem) teraz niema szans na przegrzanie. http://img529.imageshack.us/my.php?image=zdjcia0012.jpg http://img220.imageshack.us/my.php?image=zdjcia0013t.jpg Teraz jeszcze jakieś męskie poduszy pod motor musze założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No i nie zapominaj że trzeba odemkę wspawać w rurę tłoczącą bo na tym patancie Jacky sport jakoś to nie wygląda i budzi moje obawy. Ps. coś fajnego ostatnio objechałeś poza Mondeo ST200 :> ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 No i nie zapominaj że trzeba odemkę wspawać w rurę tłoczącą bo na tym patancie Jacky sport jakoś to nie wygląda i budzi moje obawy.Ps. coś fajnego ostatnio objechałeś poza Mondeo ST200 :> ?? hehe mondeo st200 to i moja stara zielona [143km 187nm] robiła>>życzę lepszych przeciwników jakaś ASTRA turbo,czy golf tfsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 hehe mondeo st200 to i moja stara zielona [143km 187nm] robiła>>życzę lepszych przeciwników jakaś ASTRA turbo,czy golf tfsi_________________ Bardzo dziwne ja swoją srebrną jak miała na CAT CAMSACH 173KM i setkę robiła w ok 6,7 sek nie dawałem rady - z rolki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 może to było st200 1,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi