Gość swir Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam, Mam serdeczna prosbe, czy ktos z Was moze mi powiedziec, czy pod emblematami na tylnej klapie, sa dziurki? Bo pod Nissanem na przedniej klapie to sa. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo76 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 pod znaczkiem na tylnej klapie nie ma otworów, znaczek montowany jest na klej, a nie na bolce, wiem bo montowałem w swoim aucie po tym jak mi ukradli znaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swir Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Olo76, Pod Logiem Nissana na tylnej nie ma dziurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 A z przodu w n16 po FL znaczek jest przyklejany czy na dziurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 A z przodu w n16 po FL znaczek jest przyklejany czy na dziurki? Witam Z tego co pamiętam to znaczek na masce mocowany jest klejem naniesionym fabrycznie na znaczek i dodatkowo ustalany za pomocą dwóch wystających krótkich trzpieni, które wchodzą w dwa otwory w masce. Pozdrawiam :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 kurcze a juz msylalem ze bedzie mozna zrobic maske na gladko ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walut Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 można zrobić maskę w n16 na gładko, NIE MA DZIUR DO MOCOWANIA LOGO!!! Może sie komus wydawać ..... ale nie ma. Pozdro [ Dodano: Nie 06 Kwi, 2008 06:28 ] tylną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 mowisz o przedniej czy tylnej bo nie skumalem twojego postu Tylna to wiem ze mozna ale poco robic tylna jak nie mozna zrobic przedniej Tylny znaczek to jeszcze ujdzie ale przedni dowalili na pol maski i mnie denerwuje troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walut Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 na przedniej też nie ma dziur jest klejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 A z przodu w n16 po FL znaczek jest przyklejany czy na dziurki? Witam Jednak dobrze pamiętałem, że w N16 po FL w masce są otwory do mocowania znaczka Nissana. Niedowiarkom polecam obejrzenie. Fotkę można powiększyć. Widać wyraźnie. http://hurtowniaczesci.com/?p=productsMore...006-(po-lifcie) Pozdrawiam :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 dzięki za pomoc.Szkoda ze sa te dziurki znaczek bedzie musial zostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi