Gość agama Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Witam wszystkich klubowiczów, Powiedzcie mi prosze dlaczego tak mało jest użytkowników K12? Ciekawi mnie to bardzo bo sama przymierzam sie do zakupu K12 i troche sie zawiodłam ze tak mało o tym samochodzie jest tu na forum. Poradźcie czy warto kupić K12 a może znajdzie sie ktoś kto akurat chce taką sprzedać? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 ...bo k 12 to najbrzydszy samochód na świecie? :diabel2: Pozdro for all users Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 ...bo k 12 to najbrzydszy samochód na świecie? Nie jest najbrzydsze najbrzydsze to matiz i smart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Bo jest jeszcze w miarę nowe, i jeszcze mało się ich psuje, a wiesz jak to jest, forum to się szuka jak się coś sypie albo jak chcesz kupić używane auto :diabel:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agama Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Brzydka!? Jak można tak twierdzić..wg mnie cudowna a tak serio to oczywiście kwestia gustu. Dzięki za odpowiedzi i trzymajcie kciuki za moje poszukiwania K12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Lepiej kup K11 prosta sprawa...!! :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Brzydka!? Jak można tak twierdzić..wg mnie cudowna a tak serio to oczywiście kwestia gustu Oczywiście każdy ma swój gust ,ale K12 jest za młoda żeby miała (ukształtowany charakter).Jest na swój sposób ładna,ale ja nie cierpię nowych samochodów,pewnie dla tego że nie wydałbym tyle kasiory na samochód z fabryki.Mógłbym wydać nawet o wiele więcej i na auto które ma już swoje lata,ale by musiało coś w sobie mieć [ Dodano: Czw 27 Mar, 2008 20:43 ] Po prostu od jakiegoś czasu projektantom motoryzacyjnym zaczyna odbijać i za dużo wydziwiają :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nic nowego do dyskusji nie wniosę ale: Powiedzcie mi prosze dlaczego tak mało jest użytkowników K12? Po 1 bo jest strasznie brzydka, Po 2 jest okropnie brzydka, Po 3 jest nawet brzydsza od Forda Ka(ł). Tak na poważnie IMO za 20k zł można kupić dużo ładniejszy, bardziej komfortowy i bardziej niezawodny samochód. Na koniec ten post powinien wylądować tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Longers Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 @Kubuch z tym fordem KA to przesadziłes K12 jest od niego wiele ładniejsza. Mi osobiscie nie przeszkadza wyglad K12,ale faktycznie jest troche pokrecona jednak uwazam ze najladniejsza micra to K11 przed liftem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Sluchajcie, agama, chyba nie pyta, czy Wam sie podoba?? Wiec po co ta dyskusja?? Sa gusta i gusciki... I o gustach sie nie rozmawia... Jesli chodzi o K12, to ja jestem zadowolona :diabel: Chociaz moja Mikra byla "bita" i co jakis czas pojawiaja mi sie z nia komplikacje, to i tak bede polecac te auto... Jesli chodzi o czesci- w kazdym aucie sie cos sypie(!!!), to sa mniej dostepne niz czesci do K11 (starsze auto, wiec jest ich na zlomie, czesci bardziej dostepne,istnieja zaminniki i sa tanie(!) ). Zastanow sie dobrze... Nie wiem skad jestes,ale moze warto przeprowadzic jazdy probne obiema Micrami :diabel: Pozdrawiam, zycze udanego zakupu:) Jesli masz jakies pytania dotyczace K12 to pisz :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agama Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 oh.. wreszcie coś pozytywnego o K12 dziękuje za wszystkie odpowiedzi a tymczasem szukam dalej K12 chociaż mysle tez o C2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Longers Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 trzeba wiecej pochwal dla k12 bo kolezanka zrobi wielki blad i kupi cytryne zamiast nissmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agama Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 bardzo możliwe bo cytrynka kusi craz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 mysle tez o C2 C2 niezawodność jest mu obca k12 to fajne avto i ja jak bede kupował następny samochód to będzie właśnie k 12 tylko jakąś dobrze wyposarzoną... :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Longers Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 a jak cenowo to wyglada , bo slyszalem ze do wyposazenia w citroenach trzeba doplacac sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 K12 to Clio podono te same motory elektronika i wiele innych podzespołów czyż nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 bardzo możliwe bo cytrynka kusi craz bardziej Dziewczyno odezwij sie do mnie na PW, to umowimy sie i dam Ci sie przejechac moja Mikrunia... W sobote mam szkole na Pradze ... Od 8.30 do 17, wiec moze wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 K12 to Clio podono te same motory elektronika i wiele innych podzespołów czyż nie ? Musze cie zmartwić otóż nie k12 z clio ma wspólną płyte podłogową i diesle dci czy coś takiego cała reszta jest z innej bajki wystarczy spojrzeć na allegro pod maski obu samochodów żeby sie o tym przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edo Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ja jeździłem k12 przez prawie trzy lata, zrobiłem nią prawie 40 tysięcy kilometrów i byłem bardzo zadowolony. Moim zdaniem k12 warta jest polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Sola Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Fajny silnik1.2, dziewczyny dobrze w tym wyglądają, ale lepiej w K11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Fajny silnik1.2 A 1.6 jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Fajny silnik1.2 Ja mam 1.4 i jestem bardzo zadowolona A 1.6 jeszcze lepszy 1.6 chyba wystepuje tylko w wersji C+C ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 1.6 chyba wystepuje tylko w wersji C+C ... Nie jest jeszcze wersja 160 SR i tam też jest 1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Brzydka!? Jak można tak twierdzić..wg mnie cudowna a tak serio to oczywiście kwestia gustu Oczywiście każdy ma swój gust ,ale K12 jest za młoda żeby miała (ukształtowany charakter).Jest na swój sposób ładna,ale ja nie cierpię nowych samochodów,pewnie dla tego że nie wydałbym tyle kasiory na samochód z fabryki.Mógłbym wydać nawet o wiele więcej i na auto które ma już swoje lata,ale by musiało coś w sobie mieć [ Dodano: Czw 27 Mar, 2008 20:43 ] Po prostu od jakiegoś czasu projektantom motoryzacyjnym zaczyna odbijać i za dużo wydziwiają :/ Jestem dokładnie tego samego zdania co ty alfabox0266. Tak po 2004 roku to samochody co wychodzą to kicha. A te od 2007 to większość jest robione na jedno kopyto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek k12 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 witam mamy w rodzinie micre k12 1,2 2003 i swieci sie non stop zolta kontrolka silnika ale auto jezdzi swietnie mocy nie brakuje chodzi rowniutko pali ok wiec niemam pojecia o co chodzi z ta kontrolka prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi