Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Micra K11/K12

Gość agama
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich klubowiczów,

Powiedzcie mi prosze dlaczego tak mało jest użytkowników K12?

Ciekawi mnie to bardzo bo sama przymierzam sie do zakupu K12 i troche sie zawiodłam ze tak mało o tym samochodzie jest tu na forum. Poradźcie czy warto kupić K12 a może znajdzie sie ktoś kto akurat chce taką sprzedać?

Dzięki

Bo jest jeszcze w miarę nowe, i jeszcze mało się ich psuje, a wiesz jak to jest, forum to się szuka jak się coś sypie albo jak chcesz kupić używane auto :diabel:.

Brzydka!? Jak można tak twierdzić..wg mnie cudowna a tak serio to oczywiście kwestia gustu

Oczywiście każdy ma swój gust ,ale K12 jest za młoda żeby miała (ukształtowany charakter).Jest na swój sposób ładna,ale ja nie cierpię nowych samochodów,pewnie dla tego że nie wydałbym tyle kasiory na samochód z fabryki.Mógłbym wydać nawet o wiele więcej i na auto które ma już swoje lata,ale by musiało coś w sobie mieć ;)

[ Dodano: Czw 27 Mar, 2008 20:43 ]

Po prostu od jakiegoś czasu projektantom motoryzacyjnym zaczyna odbijać i za dużo wydziwiają :/

Nic nowego do dyskusji nie wniosę ale:

Powiedzcie mi prosze dlaczego tak mało jest użytkowników K12?

Po 1 bo jest strasznie brzydka,

Po 2 jest okropnie brzydka,

Po 3 jest nawet brzydsza od Forda Ka(ł).

Tak na poważnie IMO za 20k zł można kupić dużo ładniejszy, bardziej komfortowy i bardziej niezawodny samochód.

Na koniec ten post powinien wylądować tutaj.

@Kubuch z tym fordem KA to przesadziłes K12 jest od niego wiele ładniejsza. Mi osobiscie nie przeszkadza wyglad K12,ale faktycznie jest troche pokrecona jednak uwazam ze najladniejsza micra to K11 przed liftem :D

Gość niewiniatko22

Sluchajcie, agama, chyba nie pyta, czy Wam sie podoba??

Wiec po co ta dyskusja??

Sa gusta i gusciki...

I o gustach sie nie rozmawia... :P

Jesli chodzi o K12, to ja jestem zadowolona :diabel:

Chociaz moja Mikra byla "bita" i co jakis czas pojawiaja mi sie z nia komplikacje, to i tak bede polecac te auto...

Jesli chodzi o czesci- w kazdym aucie sie cos sypie(!!!), to sa mniej dostepne niz czesci do K11 (starsze auto, wiec jest ich na zlomie, czesci bardziej dostepne,istnieja zaminniki i sa tanie(!) ).

Zastanow sie dobrze...

Nie wiem skad jestes,ale moze warto przeprowadzic jazdy probne obiema Micrami :diabel:

Pozdrawiam, zycze udanego zakupu:)

Jesli masz jakies pytania dotyczace K12 to pisz :diabel:

Gość niewiniatko22
bardzo możliwe bo cytrynka kusi craz bardziej

Dziewczyno odezwij sie do mnie na PW, to umowimy sie i dam Ci sie przejechac moja Mikrunia...

W sobote mam szkole na Pradze ... Od 8.30 do 17, wiec moze wtedy ;)

K12 to Clio podono te same motory elektronika i wiele innych podzespołów czyż nie ?

Musze cie zmartwić otóż nie k12 z clio ma wspólną płyte podłogową i diesle dci czy coś takiego cała reszta jest z innej bajki wystarczy spojrzeć na allegro pod maski obu samochodów żeby sie o tym przekonać :P

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Brzydka!? Jak można tak twierdzić..wg mnie cudowna a tak serio to oczywiście kwestia gustu

Oczywiście każdy ma swój gust ,ale K12 jest za młoda żeby miała (ukształtowany charakter).Jest na swój sposób ładna,ale ja nie cierpię nowych samochodów,pewnie dla tego że nie wydałbym tyle kasiory na samochód z fabryki.Mógłbym wydać nawet o wiele więcej i na auto które ma już swoje lata,ale by musiało coś w sobie mieć ;)

[ Dodano: Czw 27 Mar, 2008 20:43 ]

Po prostu od jakiegoś czasu projektantom motoryzacyjnym zaczyna odbijać i za dużo wydziwiają :/

Jestem dokładnie tego samego zdania co ty alfabox0266. Tak po 2004 roku to samochody co wychodzą to kicha. A te od 2007 to większość jest robione na jedno kopyto.

• 2 tygodnie później...
Gość marek k12

witam mamy w rodzinie micre k12 1,2 2003 i swieci sie non stop zolta kontrolka silnika ale auto jezdzi swietnie mocy nie brakuje chodzi rowniutko pali ok wiec niemam pojecia o co chodzi z ta kontrolka prosze o pomoc pozdrawiam