Gość MARCYNKA1983 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Według mnie wiele zależy od tego na jaki egzemplarz się trafi. Ja chciałam kupić K12, ale usłyszałam, że to bardzo awaryjne autko. Polecano mi K11(bardziej mi się podobała ta przed liftem) -ostatecznie wybierałam między Corsą( a Micrą K11. Wybrałam K11 i mimo że trafiło mi się bite i dość zaniedbane autko, to już wielu osobom powiedziałam, że na nic ich krytyka, bo nie zamienię póki co na nic innego mojej micruni Jednak wracając do K12 poza jedną osobą, która mnie zniechęciła do niej, to nie słyszałam innych słów krytyki(a wręcz przeciwnie -wiele pozytywów), więc radzę umów się z niewiniatkiem i przejedź się K12, a napewno się przekonasz, że to super autko, a poza tym o wiele ładniejsze i według opinii internautów na wielu stronach micra jest mniej awaryjna i tańsza w utrzymaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Go_nia Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Agama uważam podobnie jak Marcynka, ale też trochę jak Bombel Lepiej kup K11 Myślę że dużo zależy od egzempalrza, jednak z tego co do mnie dotarło z różnych źródeł, procentowo awaryjność wsród wypuszczonych egzemparzy K12 jest dużo większa niż K11. Co japończyk to japończyk, a k12 ma z japończyka tyle co nic Ale rozumiem Agama że K12 Ci się podoba i życzę Ci powodzenia w znalezieniu super egzemplarza, dobrze by było gdyby odezwał się ktoś kto poradziłby na co zwrócić szczególną uwagę przy wyborze K12... I faktycznie Agama zaglądnij do tego tematu -> KLIKNIJ Nie jest najbrzydsze najbrzydsze to matiz i smart hehe a widziałeś "multiple" to jest dopiero koszmarek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi