Gość wawrzyn74 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 witam szanownych klubowiczów.jestem new od 10 min na forum,tak,że prosze o wyrozumiałośc.w czasie jazdy z prędkością ok.80km/h pusciłem gaz ,by zwolnić przed pasami.dgy zatrzymałem auto-N15 2.0 diesel-wszystkie parametry na maxa,tylko prędkość została na 80km/h.co jest przyczyna?dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tonek Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 wawrzyn74, jeszcze raz, tylko wolniej proszę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wawrzyn74 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 parametry na tablicy mi się zawiesiły!?! [ Dodano: Sro 26 Mar, 2008 16:40 ] odpowie mi jakis spec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Belzebub Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Może "dziwnym trafem" poluzowała Ci się kostka podłączeniowa za kokpitem (zegarami) ? ew.coś nie zwiera lub masz właśnie zwarcie -gdybam. Co do prędkościomierza -spróbuj rozpędzić auto więcej niz 80km/h (jeśli wskazówka zblokowała Ci się na 80) -powinna puścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.