Gość NiL85 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Mam problem z pozycjami Któregoś razu wsiadłem do auta przekreciłem swiatła i lipa okazało sie ze podswietlenie i zygnalizator o wyłączonych swiatłach szlag trafił no i jeszcze doszło do tego brak prawej strony pozycyjnych za każdym razem gdy wymienie bezpiecznik przepalaja sie...Czy ktos spotkał sie z takim problemem jak tak prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Strzałka, a sprawdzałeś czy nie masz zwarcia na obwodzie pozycyjnych? Jeżeli jest gdzieś zwarcie to tak będzie zaczął bym szukać od lampy a potem pod kierownicą i przy bezpiecznikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafek Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 U mnie bylo to samo tzn wywalal bezpiecznik i nie bylo pozycji, mialem zwarcie i tez po prawej stronie, z tego co wiem to sporo p10 ma problem z ta prawa lampa, u mnie az kostke wytopilo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekmarecki Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 No panowie i co z tym robić? Gdzie znaleźliście przyczynę, bo mam to samo. Nie świecą mi liczniki i wszystkie przełączniki i prawa postojówka i buczek otwartych drzwi i przepala bezpiecznik "Tail Lamp"(2-gi od góry po lewej stronie). Gdzie jest zwarcie? [ Dodano: Pon 07 Lip, 2008 15:31 ] Ostatnio sam pisze i sam sobie odpowiadam :] Problem polegał najprawdopodobniej na źle włożonych bądź źle dociśniętych kostkach od uwaga... przełączników podnoszenia szyb i regulacji wysokości reflektorów przednich (środkowy dolny tunel). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 A ja mam pytanko, gdzie znajduje się ten buczek od świateł :?: Niestety nie działa i trza go wymienić. Mam P10 92r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blanki20 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 hej ja tez tak miałem w swojej p10 u mnie Było zwarcie KOŁO lampy z lewej strony trochę się przetopiła kostka to świateł ale wewnątrz no nie wiem jak u wasz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.