Gość ozz Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam! Mam problem zakodowalo mi sie oryginalne radio w Serenie 1,6. Model: BP6346 Seria: v1290557S Probowalem je odlaczac na kilka godzin i nic wciaz widnieje napis ; SECURITY CODE. Zaden z klawiszy nie reaguje. Czy moze ktos wie jak mozna je rozkodowac??? moj email: rafaello316@wp.pl Pozrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeszekSKC Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Sprobuj kod: 5623 lub 1623 pozdrawiam [ Dodano: Wto 15 Kwi, 2008 17:11 ] Musisz miec wlaczone radio przez conajmiej godzine np w czasie jazdy, i nie naciskaj zadnych guzikow i wtedy masz 3 nowe proby na wpisanie kodu. pozdrawiam [ Dodano: Wto 15 Kwi, 2008 17:16 ] Aha jak nie zadziala to zostaw je na dluzej niektorzy mowią ze nawet 24 godziny musi byc czasami wlaczone probuj powinno sie udac mojemu tacie w volvo tez sie zablokowalo, tam wystarczyla godzina i wpisanie kodu i dzialczy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.