Gość Gumis78 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 mam pytanko czy ktos moze nie ma na zbyciu blaszki na pake ? chcialem sobie zrobic ale czasu nie znajde a coraz bardziej wkurza mnie jej brak. Myslalem o zabudowie ale remont w domu znacznie przekroczyl dostepne środki ... do tego teraz musze jeszcze zaopatrzyc z**e w 4-kolka bo mi Navke podbiera jadac do pracy (hehe ponoc szef sie fajnie zdziwil jak pierwszego dnia do pracy przyjechala autem drozszym od jego :-) wracajac do blaszki ... moze ktos ma tanio na zbyciu albo bedzie mial w najblizszym czasie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 hej! a zabudowa plastikowa moze byc? i jaki model navary posiadasz? mam na "oku" uzywana zabudowe w stanie dobrym kolor czarny do Navy d22 do 2006 roku czyli w poprzedniej budzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 no tak nie napisalem ... D40 DC ... a przykrywke wolal bym alu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Franke Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam U mnie w Płocku jest zakład co robi zabudowy do pickapow. Podaje ci stronkę www.bek-pol.pl Zabudowa kosztuje coś kolo 2500 zł. Ja u nich zakładałem i jestem zadowolony Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam U mnie w Płocku jest zakład co robi zabudowy do pickapow. Podaje ci stronkę www.bek-pol.pl Zabudowa kosztuje coś kolo 2500 zł. Ja u nich zakładałem i jestem zadowolony Pozdrawiam Ja rowniez zakladalem w tej firmie Super firma :one: Musialem jechac ponad 400 KM, ale jest ok :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 To sorrki ja mialem na mysli hard-top , plastik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.