Gość bart_82 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 mieliscie juz do czynienia z czyms takim ze podczas jazdy jest takie przerazliwe wycie jakby z łożysk... a tu klops dzwignalem auto sprawdziłem kazde po kolei i nic cisza , czy moga byc winne opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 86Mateusz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A jakie masz opony Letnie czy zimowe? Jak zimowe to wymień może przestanie wyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bart_82 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 letnie 195/60 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 86Mateusz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 moze opony sa poprostu bardzo głosne jakiej firmy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bart_82 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 fulda przy czym okazalo sie ze jedna wogole z innym bieznikiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 86Mateusz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 no to wszystko jasne te opony wydaja taki zajeb... głośny szum jakby zużytego łożyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bart_82 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 powiem szczerze mialem juz duzo aut i nigdy sie z czyms takim nie spotkałem :/ mam tylko nadzieje ze przyjda do mnie nowe to juz nie beda tak chyczec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.