Gość Glinuś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Poprzez siedzenie odczuwałem delikatne wibracje,szczególnie podczas włączania się wentylatora chłodnicy,a jak dodałem i przytrzymałem (minimalnie)gaz drgania ustępowały.Nie są to duże drgania lecz denerwujące.Gdybym miał w aucie linkę gazu to bym problem rozwiązał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 niskie obroty silnika, komputer ogranicza zuzycie paliwa i stad nierowna praca silnika, troszke silnik sie zuzyje i zacznie rowno pracowac pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Glinuś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Jestem po wymianie łańcucha a ogólnie przejechane 80 tys czy aby na pewno,będę dobrej myśli dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 przed wymiana rozrzadu tego nie było? moze cos przestawili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Glinuś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Już wiem odpiołem kostkę zdemontowałem przepływomierz wyczyściłem płynem zamontowałem zapiołem kostkę żadnych błędów i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 a może któreś z skrzydeł wentylatora chłodnicy masz wyłamane i wentylator wchodząc na obroty nie jest wyważony co powoduje bicie i wibracje sprawdz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.