maniek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Mam owy przewód do sterowania wzmacniaczem . O ile we wzmacniaczu mam pod to gniazdo , to od strony radia nie wiem gdzie to podpiąć ... Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bReko Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 pod kabel od anteny el. na kablu jest napisane "antene" przewaznie jest niebieski ale nie zawsze, a we wzmaku masz pomiedzy gniazdem + i - juz kiedys Ci mowilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 a we wzmaku masz pomiedzy gniazdem + i - juz kiedys Ci mowilem Tak tak we wzmaku to już wiem Jutro piątek to będę intensywnie szukał, dzięki bReko, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.