adamus Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Jak jest pojemność albo ile wchodzi oleju napędowego do vanette 2.3D? Dziś stanął mi po przejechaniu 580km.Kanister i poszedłem na stację dobrze że blisko...Nie wiem w końcu czy wchodzi 54,55 czy 60l? Nigdzie nie znalazłem takich danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Wchodzi 60 l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Wchodzi 60 l. Tak przypuszczałem wniosek z tego że pali jak smok, przyczyną jest też niska temperatura, latem będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Tak przypuszczałem wniosek z tego że pali jak smok, przyczyną jest też niska temperatura, latem będzie lepiej. Troszkę sobie popija. Jeszcze jak się ma ciężką nogę to już w ogóle. Benzyniaki też potrafią wypić, szczególnie w mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Tak tak 60 litrów Wskażnikjest wyskalowany co 15 litrów pełny zbiornik - 60 l 3/4 - 45l 1/2 zbiornika - 30l 1/4 ---//---- -15l rezerwa zapala się coś około 10l Serena lub raczej silniki lubią ciepło ja latem w trasie spalałem 7,5 l/100km z cała rodziną i bambetlami ta sama trasa familia i bagaż 10l/100km przy temperaturze zewnętrznej -7C w grudniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.