Gość bart_82 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 kurde ja chyba zaczne żałowac zakupu tej primerki :/ juz mnie krew zalewa wymieniłem kolektor wydechowy bo był pekniety i cos rzęziło .... po wymianie okazuje sie ze kolejna awaria... otoz tym razem rzęzenie słychac od alternatora chyba sa to łożyska.... pytanie robic to samemu i jak zobaczyc jak łozyska i ile ich tam jest czy dac mechanikowi... mam silinik 2,016v/150KM rocznik 1997 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 temat trochę przekręciłeś Tu masz link jak zregenerować alternator. Fakt, że od Felicji ale zawsze coś. W sumie trochę roboty z tym jest. http://skoda.autokacik.pl/pages/zrobsam/alternator.html Są zakłady gdzie oddajesz stary alternator a dostajesz zregenerowany (jak nowy). Cena ~150-200zł. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bart_82 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.