maniek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Próbowałem odkręcić śrubę która trzyma tę kostkę (kasetę) w drzwiach przednich, ale śruba kręci się w kółko. Nie wiem jak to skutecznie odkręcić. Miał ktoś z tym podobny problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zlap kostke od wewnatrz drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Już probowałem, wygląda na to , ze się ukręcił gwint w kostce, bo kreci się w kółko, w jedną i druga stronę. Nie chcę też uszkodzić kostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja za to moge powiedziec ze warto dobrze dokrecic te kostki bo jak kiedys niedokrecilem to mialem jazdy z centralnym i lusterkami. Ty mysle ze musisz sprobowac podwazyc i wtedy odkrecac. A nowa srube dac np z nakretka od wewnatrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mi miejsce z gwintem w ogole peklo. Teraz mam, jak napisal WWL na srubie z nakretka. Trzeba to pozadnie skrecic, bo pozniej lusterka i glosniki nie beda dzialac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ty mysle ze musisz sprobowac podwazyc i wtedy odkrecac wwl, podważyć w którym miejscu, bo próbuję wszystkiego i już zaczynia mnie to lekko wkurzać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Najlepiej zaraz za glowka sruby. Plaskim odginasz a kluczem krecisz. Pamietaj w ktora strone jest gwint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.