Jarek104 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 czy ktoś montował Stożek w N14 1.4 75KM? Skąd wzieliscie dolot, czy można gdzieś kupić dedykowany czy pozostaje mi inwencja własna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Pozostaje Ci inwencja własna Temacik pewnie zaraz zostanie zamknięty. Poczytaj w tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2732 pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norek89 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 podaj maila to wyśle ci zdjecie jak ja to mam zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 jest w podpisie;) jarekkptk@wp.pl Jakbym Cie mógł prosić to od razu z wymiarami. z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.