Gość IRENEUSZKA Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jak w temacie.Podczas ostrego skrętu w lewo z podwozia słychać głośny rytmiczny chrobot coś w rodzaju chru,chru,chru,chru,chru.Na prostej jest okey.Gdzie może leżeć przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 może przeguby?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jeżeli opona nie ociera o nadkole to Mlody666 ma 99% racji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IRENEUSZKA Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jakiś czas temu wymieniałem osłony przegubów z powodu pęknięc.Prawdopodobnie przez pewien czas jazda odbywała się z niezabezpieczonym przegubem i mogły dostać się do wnętrza jakieś paprochy.Moje domysły także szły w tym kierunku.Czy można to zdiagnozować we własnym zakresie aby byc pewnym na 100%,czy raczej udać się do specmena??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 No teraz to masz już 99,9% pewności, że to przegub. A do specmena możesz się udać na wymianę przegubu. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 100% przegub, polecam zakupy u dj_parts na Allegro, przeguby HDK ja tam nie dawno kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.