Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Felgi aluminiowe 20"

sido
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Ktoś z was może ma w swojej navarce inne felgi niż standradowe ...

tak myśle o zakupie na lato 20" + opony letnie (opony musze i tak kupić)

Jakieś opinie sugestie od posiadaczy 20" felg ?:)

http://steeler.pl/index.php?pkat2=48

tu na stronie są akcessoria(felgi) do navarki.

jak kupowałem Navkę to szukając sprzedawcy widziałem także chyba na 22" u Adamusa...

sido - nie wiem czy się nie wychyliłeś z tymi 20" bo towarzystwo "terenowe" chyba takiego rozmiaru nie uznaje.... :)

Ale jak śmigasz po tylko po asfalcie to powinno być na pewno lepiej niż na oryginalnych 17" lub 18" (ja mam 17")

A do jakiej szerokości się przymierzasz - 255 czy więcej? jakieś dystanse?

pozdro...

przy 20 calach to choc 275 proponuje ... widziałem juz oponki nawet 275 / 55 r 20 robia wrarzenie kurcze .. a na droge jeszcze moga byc . w teren załozył bym 16 cali na mega balonie .....

Towarzystwo terenowe uznaje tylko do 16" :D 20" to fajnie wyglądają przy oponach średnicy 33" albo 35".

Ale niektórzy mówią, że to jest zboczenie jakieś. "Tylko byście gumy wielkie zakładali (słowa mojej mamuśki podczas rozmowy o oponach) :diabel2:

Moge zaproponowac ten sklep maja spory wybor fel i gum :

http://www.4x4tyres.com/index.php?show=whe...d=12&mod=20

Funt jest teraz bardzo niski wiec mozna porownac ceny do krajowych, ja narazie nie porownywalem poniewaz na dzien dzisiejszy nieplanuje zakupu, brak funduszy :( wesele tuz tuz :553: oczywiscie bedziemy jechac NAVARA :723:

:) komplet 4 felg wraz z oponami (przy kursie dzisiejszym z NBP 4,38) wychodzi ok 4,5-4,7 k PLN wraz z kosztami przesylki pewnie w 5k się zmieści... dosyć dobra cena..

ktoś wie na jakich zasadach mozna kupic takie felgi i jeszcze sobie w koszta wpuscić ? da się taką FVAT z UK odliczyc w pl ? czy to sie oplaca ?

Gość Piasek777

Witam,

Temat z rozliczeniem jest banalnie prosty i w sumie działa na wszystkie części .... :one: sam szukam nawigacji 2din także już mam to przerobione. Zgłaszasz w urzędzie chęć uzyskania europejskiego numeru NIP. Dostajesz go w max 2 tygodnie a później to już tylko zakupy. Za granica płacisz netto danego kraju, u nas zgłaszasz i płacisz Vat polski i to już standard. Liczyłem to z nawigacją .... najwyższy model Clariona dostepny u nas na allegro za ponad 8k tam masz za niecałe 4,5k :D a że pośpiechu nie ma to i ziomek przywiezie to za kabanosy :D.

Daj linka z tym kompletem w UK

Gość Piasek777

dzięki, właśnie zauważyłem, działaj w temacie NIPu. Druga sprawa to dostępność gadżetów do Navki w UK także temat z zakupami może być ciągnięty długo :-), oglądałem te fele .... moja jak to powiedział jeden ze sprzedawców nissana jest w kolerze 99% sprzedawanych w Polsce czyli czarna (niestety arabic white nie mają w ofercie) i podchodzą mi te wszystkie z czarnymi wypełnieniami.

• 1 miesiąc temu...
Gość peter182

właśnie dostałem ofertę od jednej z firm z felgami do navary... i za model TITAN 20' z oponami wychodzi u nich prawie 19 tys ... a na stronie http://www.4x4tyres.com/index.php?show=whe...d=20&wid=75 i po przeliczeniu na złotówki wychodzi 7,5 tys..

mam pytanko czy zamawiał ktoś już felgi z anglii?? jak jest z wysyłką itp...

peter182, http://www.allegro.pl/item3715_felgi_alumi...ara_opony_.html

spoko gość a to nie moja navka ale niebawem będzie podobnie wyglądała :one: (od kolegi dostałem fotki tej navki i postanowiłem wrzucić na forum )

Gość niss-wawa

ja wam polecam osobiscie zakup ze stanow wysylka to okolo $400-600$

a za $1400 mozna miec za***isty komplet felg z oponami.... tak ja ja zrobilem...

dzemik z kat te pozdrowienia dla mnie:P