sido Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam. Ktoś z was może ma w swojej navarce inne felgi niż standradowe ... tak myśle o zakupie na lato 20" + opony letnie (opony musze i tak kupić) Jakieś opinie sugestie od posiadaczy 20" felg ? http://steeler.pl/index.php?pkat2=48 tu na stronie są akcessoria(felgi) do navarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZEGORZ36 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 ja na lato mam 18 orginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 18 orginalne ? niekojarze by w navarach byly w opcji 18" felgi przynajmniej nie w PL wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZEGORZ36 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 zima na 17 alato na 18 z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 w kaliszu podobno jezdzi 22 cale .. jak uchwyce to zrobie ote i wstawie jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 jak kupowałem Navkę to szukając sprzedawcy widziałem także chyba na 22" u Adamusa... sido - nie wiem czy się nie wychyliłeś z tymi 20" bo towarzystwo "terenowe" chyba takiego rozmiaru nie uznaje.... Ale jak śmigasz po tylko po asfalcie to powinno być na pewno lepiej niż na oryginalnych 17" lub 18" (ja mam 17") A do jakiej szerokości się przymierzasz - 255 czy więcej? jakieś dystanse? pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 przy 20 calach to choc 275 proponuje ... widziałem juz oponki nawet 275 / 55 r 20 robia wrarzenie kurcze .. a na droge jeszcze moga byc . w teren załozył bym 16 cali na mega balonie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 20" a opony 275/45/R20 .. głównie asfalt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Towarzystwo terenowe uznaje tylko do 16" 20" to fajnie wyglądają przy oponach średnicy 33" albo 35". Ale niektórzy mówią, że to jest zboczenie jakieś. "Tylko byście gumy wielkie zakładali (słowa mojej mamuśki podczas rozmowy o oponach) :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zajcew83 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Moge zaproponowac ten sklep maja spory wybor fel i gum : http://www.4x4tyres.com/index.php?show=whe...d=12&mod=20 Funt jest teraz bardzo niski wiec mozna porownac ceny do krajowych, ja narazie nie porownywalem poniewaz na dzien dzisiejszy nieplanuje zakupu, brak funduszy wesele tuz tuz :553: oczywiscie bedziemy jechac NAVARA :723: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 komplet 4 felg wraz z oponami (przy kursie dzisiejszym z NBP 4,38) wychodzi ok 4,5-4,7 k PLN wraz z kosztami przesylki pewnie w 5k się zmieści... dosyć dobra cena.. ktoś wie na jakich zasadach mozna kupic takie felgi i jeszcze sobie w koszta wpuscić ? da się taką FVAT z UK odliczyc w pl ? czy to sie oplaca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piasek777 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam, Temat z rozliczeniem jest banalnie prosty i w sumie działa na wszystkie części .... :one: sam szukam nawigacji 2din także już mam to przerobione. Zgłaszasz w urzędzie chęć uzyskania europejskiego numeru NIP. Dostajesz go w max 2 tygodnie a później to już tylko zakupy. Za granica płacisz netto danego kraju, u nas zgłaszasz i płacisz Vat polski i to już standard. Liczyłem to z nawigacją .... najwyższy model Clariona dostepny u nas na allegro za ponad 8k tam masz za niecałe 4,5k a że pośpiechu nie ma to i ziomek przywiezie to za kabanosy . Daj linka z tym kompletem w UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 http://www.4x4tyres.com/index.php?show=whe...d=20&wid=79 tam masz felgi + 4 opony jeszcze niewiem które dokladnie bo się waham.. felgi to albo manhattan albo metropolis a opony hmm trzeba by sie zastanowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piasek777 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 dzięki, właśnie zauważyłem, działaj w temacie NIPu. Druga sprawa to dostępność gadżetów do Navki w UK także temat z zakupami może być ciągnięty długo :-), oglądałem te fele .... moja jak to powiedział jeden ze sprzedawców nissana jest w kolerze 99% sprzedawanych w Polsce czyli czarna (niestety arabic white nie mają w ofercie) i podchodzą mi te wszystkie z czarnymi wypełnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter182 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 właśnie dostałem ofertę od jednej z firm z felgami do navary... i za model TITAN 20' z oponami wychodzi u nich prawie 19 tys ... a na stronie http://www.4x4tyres.com/index.php?show=whe...d=20&wid=75 i po przeliczeniu na złotówki wychodzi 7,5 tys.. mam pytanko czy zamawiał ktoś już felgi z anglii?? jak jest z wysyłką itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ja kupywałem te felgi w polsce bez problemów kupisz leganym kanałem ponizej 10k za komplet. zapytaj tutaj: www.steeler.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 ja dzisiaj zamówiłem 20 do swojej nawki a oponki to 275/45r20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter182 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Sabt a gdzie zamówiłes jakie i za ile hmm a ta navarka na fotce to ta z tej sesji z motocyklami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 peter182, http://www.allegro.pl/item3715_felgi_alumi...ara_opony_.html spoko gość a to nie moja navka ale niebawem będzie podobnie wyglądała :one: (od kolegi dostałem fotki tej navki i postanowiłem wrzucić na forum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter182 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 no jak tam jest cena za komplet z oponami no to bardzo dobra cena tylko brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 peter182, jak interesują Cię inne oponki to zapewne przedstawi tobie ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Pewnie trochę trzęsie na tych kapciach w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niss-wawa Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 ja wam polecam osobiscie zakup ze stanow wysylka to okolo $400-600$ a za $1400 mozna miec za***isty komplet felg z oponami.... tak ja ja zrobilem... dzemik z kat te pozdrowienia dla mnie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter182 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 właśnie patrzyłem na ebay http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Acces...0224747539& 20' cali za 600 usd [ Dodano: Czw 05 Cze, 2008 01:05 ] i to jakie zaje....... a u nas to za takie by chcieli ze 5000 kola to by była super mega promocja.. aj ta polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osiemzero Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zerknijcie na to, widziałem je ostatnio w Krakowie bodajże w Hummerze, robi to wrażenie, naprawdę....No i cena bardzo spoko... http://www.rims-n-tires.com/rt_wheel.jsp?b...p;itemid=124407 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi