Gość niss-wawa Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 no i dokladnie te felgi ida do mnie zza oceanu z oponami wyszlo mnie $1600... tyle ze w kontenerze jeszcze z 3 tygodnie bede musial poczekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Już posiadam 20 mogły być z 22 cale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gregimiczi Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 niss-wawa, I jak doszly te felgi z oponkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 sabt i jak wrarzenia z jazdy ? nie prowadza duzo mocnie po koleinach ? bo jak dobrze pamietam masz 275/45... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 A może tak ktoś obyty ściągnął by te fele dla chętnych ? Albo te czarne ( jeszcze ładniejsze ) co sie wcześniej po forum przewijały...Oczywiście po koleżeńsku, po kosztach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 jasiek25, co do wrarzeń z jazdy to jedynie co mogę stwierdzić lepsze prowadzenie w zakrętach , większe spalanie o około 1L, a co do kolein to minimalna różnica jak na kapciu 255/65/17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GTR Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam wszystkich. Po przeczytaniu wszystkich postów widze że zainteresowanie felgami 20" jest dość duże, tylko zbytnio nie macie z kad tych felg brac. Nie proponuje kupna taniej felgi jak tam ktos napisał z USA, bo nie wiadomo z jakiego stopu jest zrobiona. W stanach takie felgi sprzedawane sa na kazdym niemal rogu, jesli się pokrzywi kupuja kolejną nową. Jeśli ktos jest zainteresowany kupnem 20" zapraszam moge przedstawić pare propozycji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 zapraszam moge przedstawić pare propozycji. Ja i koledzy z forum chętnie zobaczą , a masz 22? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biernik Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ja osobiście uważam że tak duże felgi nie pasują do navary ani żadnego innego pick up-a Ogólnie do zadnych terenowych aut. Takie działanie mija się z celem, założyć 20 fele niski profil opony i nie wjechać nawet na martwych policjantów z obawy o felgi. Wystarczy wypaśnie duża guma i auto wygląd o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Wystarczy wypaśnie duża guma i auto wygląd o niebo lepiej. mam dokladnie takie samo zdanie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 nie macie z kad tych felg bracnie macie bo nie chcecie Wystarczy wypaśnie duża guma i auto wygląd o niebo lepiej.popieram :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Takie działanie mija się z celem, założyć 20 fele niski profil opony i nie wjechać nawet na martwych policjantów z obawy o felgi. Później wrzucę fotki :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GTR Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 panowie nie chcecie to nie ma problemu rozne sa upodobania, ja tez jestem za tym by zalozyc terenowe kolo i jezdzic ale zawsze mozna miec dwa kpl. ale to ze ktos napisal ze na takich kolach nie przejedzie martwego policjanta jest w błedzie. Na całym swiecie pikapy zasuwaja na duzych kolach tylko w Polsce kazdy ma cykora:) sprzdałem pare takich kpl i nikt nie narzekał generalnie wszyscy szczesliwi. Profil opony przy 20" jest duzy i opony jest tyle co w normalnym samochodzie, po piaachu tez da sie pojezdzic. Takie komentarze biorą sie z niewiedzy. Nie wszystko musi sie kazdemu podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 zapraszam moge przedstawić pare propozycji. czekamy na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GTR Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 oki nie ma problemu jutro przesle pare propozycji. Mówiąc szczerze 20" jest nabardziej optymalne do takich zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Mówiąc szczerze 20" jest nabardziej optymalne do takich zabawek ale 22 tez bys mogł wrzucuc jakies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 oki nie ma problemu jutro przesle pare propozycji. Mówiąc szczerze 20" jest nabardziej optymalne do takich zabawek Wrzuć na forum te propozycje z chęcia się zapoznamy z twoją ofertą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Przeglądając Allegro natrafiłem na bardzo ciekawą aukcję. http://moto.allegro.pl/item439908863_nissa...y_w_polsce.html Felgi wprawdzie 18 ale rewelacyjnie komponują się z oponami, oraz liftem :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 mnie sie to osobiście nie podoba....do navary pasują mi felgi 20-22 w chromie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sowaman Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam koledzy orientujecie sie może jaka jest srednica piasty w navarce d40. pytam poniewaz kupiłem felgi i trzeba do nich dorobić pierścienie centrujace. Chciałem dorobic z teflonu tylko wymiaru piasty nie znam a kółka za bardzo nie chciałbym zdejmowac na mrozie z powodu nadmiernego lenistwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rio Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Lenistwo, lenistwem, ale czy wolałbyś mieć pewność? Potrzebujesz około 60 sekund czasu i suwmiarki, żeby zajrzeć pod tylną część auta i zmierzyć otwór w stalowej feldze koła zapasowego, które jest tam podwieszone. Powodzenia maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Lenistwo, lenistwem, ale czy wolałbyś mieć pewność? Potrzebujesz około 60 sekund czasu i suwmiarki, żeby zajrzeć pod tylną część auta i zmierzyć otwór w stalowej feldze koła zapasowego, które jest tam podwieszone. Powodzenia maciek buhahaah Nie wszyscy mają głowe do myślenia.Kilka % posiada tą bańkę dla ozdoby. :diabel2: pozdro dla zakręconych. :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wichlun Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 zerknijcie tutaj www.luksusowefelgi.pl mega felunki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sowaman Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 do mojej zakupiłem amerykańskie chromy BOSS MOTORSPORT 315 , felgi bardzo twarde o rozmiarze 20/8,5" i oponki lexani 275/45/20 super wyszło , myślałem ze bedzie za waska felga -ale nie, opony dobrze leżą na felgach, równo nie ma efektu balona. Moim zdaniem jest ok. i jeszcze jedno , nie prawdą jest ze trzeba sie toczyc autem z takimi kołami ze wzgledu na dziury. radzi sobie dobrze (na asfalcie) jest nieco twardziej ale i stabilniej. Jeśli ktoś reflektuje dodam więcej fotek. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 sowaman, fajnie teraz navka wyglada:) gratuluje zakupu:) jeśli to nie tajemnica to ile kosztował Cię felunek z gumami i importem:)?? odpowiedź znalazłem w innym temacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi