em Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ja zaś uważam, że właśnie do srebrnego auta te felgi wyglądają rewelacyjnie. Kusi mnie aby w mojej zmienić, ale po zabawie w photoshopie ze zdjęciem mojej navary jakoś nie wygląda to już tak efektownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacuro Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam, ja tocze się na 285/35/22 Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Yacuro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kkf Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam, ja tocze się na 285/35/22 Podasz ET? Jakieś dystanse wsadziłeś? Nic nie obciera przy takiej szerokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacuro Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 odnośnie ET to nie mam pojęcia, dystansów nie ma i nic nie obciera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cacek Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 WITAM Ja na lato zakładam alu z oponami Manhatan 275/45r20. Jest ok nie obcierają. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi