maxpaynemm Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Proszę szanownych kolegów o pomoc w wyborze koloru zacisków do autka bo mam wątpliwości że czerwony bedzie u mnie pasować :/ Samochodzik Kolorki Dziękuję wszystkim za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 chyba srebrny i czarny... bo reszta moim i mojej g:) zdaniem tak średnio pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Czerwony - jedyny słuszny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość simon1806 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Moim zdaniem najlepiej pasuje czerwony!!! Będzie to wyglądać bardzo dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 CZerwony pasuje do kazdego chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jur_N16 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A jaką farbę polecacie? Też chciałem u siebie takie cóś zrobić, ale zastanawiam się nad zielonym do srebrnego autka. To zależy czy chcesz żeby były widoczne zaciski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 ...ja tam zapodał bym srebrne [ Dodano: Nie 06 Kwi, 2008 23:13 ] A jaką farbę polecacie? Srebrzankę do malowania piecowego ... nie do zdarcia (tylko troszkę śmierdzi na początku jak się heble zagrzeją :diabel: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Patrząc po zestawieniu kolorów to jest to farba z serii Folia Tec - sam mam na swojej almerze czerwone zaciski malowane ta farbą od 4 lat i wygladaja jak nowe. Farba trochę kosztuje ale naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sargoszyygy Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 To zależy czy dobierasz kolorek do samochodu czy chcesz nadać almie sportowego zacięcia. Ja maluje na czerwono :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario632 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Czerwony dobrze pasuje do czarnego lakieru, wybralbym srebrny,,ladnie wyglada i jest bez festynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 A ja bym nie malował. Mój znajomy pomalował w wolztpancerwagenie Passacie i zaczęły się problemy z trzymaniem klocków i gorącymi felgami. Co do koloru to raczej srebrny czerwony jak dla mnie kojarzy się trochę z tjjjuningiem a'la Grześ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 zaczęły się problemy z trzymaniem klocków i gorącymi felgami. Skoro pomalował klocki, to nie ma cos sie dziwic ze nie odbijały. Równie dobrze mógł pomalowac tarcze i poweideć, ze auto jakoś słabo hamule,bo zaciski są pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olej Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ja mam pomalowane na niebiesko i czas je odnowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 zaczęły się problemy z trzymaniem klocków i gorącymi felgami. Skoro pomalował klocki, to nie ma cos sie dziwic ze nie odbijały. Równie dobrze mógł pomalowac tarcze i poweideć, ze auto jakoś słabo hamule,bo zaciski są pomalowane. :one: dobre dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi