herson Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 jeżdże na aluminiowych 16-tkach i takie wartości podane są na nalepce ( dla 195/55/R16 i dla zimowych 185/65/R15 ) Acha te 16-tki to oryginalne felgi Nissana od początku dla tego właśnie auta [ Dodano: Czw 17 Kwi, 2008 15:36 ] Moje 2.2di jest z Austrii - taka troche lepsza wersja. co masz na myśli mówiąc lepsza? Standardowo mają 4 poduszki, klime, radio z cd, lampy przeciwmgielne ( to mam u siebie ). Co masz dodatkowo, że piszesz lepsza wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wit Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 przyznam szczerze ze nie wiem jak ta wersja sie nazywa, napisałem na zasadzie domniemania, ale jak widzę trop do rozwiązania tej zagadki nie prowadzi poprzez rozmiar felg i wyposażenia moze sie spotkamy kiedys na miescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Pewnie, wtedy porównamy te nasz wersje :diabel: Ja, z racji, że kupiłem swoją w grudniu, jeszcze nie doprowadziłem jej do porządku ( poprzednia właścicielka i jej dziecko, raczej nie dbali o czystość w środku ), czekam na ciepłe dni, na pranie całego wnętrza, no i montaż audio które mam skompletowane od prawie dwóch miesięcy, a które z braku czasu, czeka na wene.... Jak to zrobię, możemy się spotkać Jakiś czas temu, widziałem na allegro u gościa, który sądząc po jego aukcjach, zajmuje się sprowadzaniem i handlem autami, almerę 2,2 ale po lifcie, czyli po 09.2003, która miała półskórzaną tapicerkę. Z mnóstwa zdjęć które zamieszczał, oprócz kompa z dużym ekranem, aut. klimy i wspomnianej tapicerki, nie miał nic czego nie mialyby inne almy po lifcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość snk Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Po podłączeniu pod komputer wyszło że napięcie na przepływomierzu 1,51 więc lekko za duże... i co się dowiedziałem, że koszt do mojego w serwisie to heheh 2400 załamać się można... [ Dodano: Pon 19 Maj, 2008 15:38 ] nie wiem nadal czy to wina przeplywki. chociaz wymienili mi czujnik doladowania za darmo... podobno jakas kampania. zastanawiam się nad ciśnieniem opon ponieważ to są 205/55 r16 więc to napewno to ma też wpływ na spalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi