Gość pumbaj Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam !! Jaki bendix musze zakupic do N16 1.5 16V 2001r ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Najprawdopodobniej BOSH-a na zębatkę z dziewięcioma ząbkami. Z tego co wiem będzie Ci to trudno kupić bo tu jest jakiś nietypowy. Ponoć standardowe mają po osiem zębów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumbaj Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 no to swietnie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Niech kolega zglosi się do jakiegoś dobrego mechanika od rozruszników a on znajdzie sposób na naprawę tego Mój mechanik rozebrał stary bendix i nowy, zamienił zębatki poskałdał ładnie i rozrusznik śmiga jak ta lala Jestem bardzo zadowolony Ewentualnie szukać w dobrych sklepach albo ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.