Gość Tylu Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam. Zerwała mi się linka od otwierania wlewu paliwa i nie mam pojęcia jak się teraz do niego dostać. Ma ktoś jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 rozwiazanie jest jedno linka biegnie wzdloz lewej strony. trzeba rozebrac i wymienic troche zabawy i rozbierania ale innej opcji wie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tylu Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Tak przypuszczałem ale problem jest w tym, że linka chowa sie za tylną kanapą i nie wiem jak sie do niej dostać od strony wlewu żeby wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Trzeba zdjąć nadkole i plastiki w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.