Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Części zamienne

dzemik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość slawcio6

sprzedam nowe klocki przód navara d40 masterhpt advanced line do kół 17' (ja właśnie mam 17 a okzuje się że zaciski są od 16':()za 50 pln (kupione po rabacie za 128,19)leżą u mnie już chyba pół roku. 601245140 wawa

• 1 miesiąc temu...

siemka wszytskim

poszukuję zawory sterowana turbinądo navaray z 2008 r. moz ema ktoś jakis namiar

Jeszcze raz napiszę bo mi się literki poprzestwial potrtezbuję zawór sterowania turbiną do navary 2008 r

• 1 rok później...

jakby ktoś miał do oddania tanio zużyta maglowniće od d40 to przygarnę do testów przeróbki układu kieroniczego w d21 d22 i i tyranach

• 4 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

mam do sprzedania pięć opon do nawarki wielosezonowe w dobrym stanie resory ,amorki tył i przód ,sprężyny i światła przeciwmgielne przednie.lemmy mam prośbę o przerzucenie tematu do nawary .wchodziłem na ich dział ale nie wiem gdzie to wkleić .z góry serdeczne dzięki

• 2 miesiące temu...

Witam

Domniemam iż temat namiętnie przewałkowany lecz nie mogę się doszukać - więc spytam.

Rozrząd do navary d40 firmy "motive" - coś ktoś na temat tego producenta słyszał coś. Ogólnie dostępny w intercarsie ale nie mam bladego pojęcia co to za firma. Warte to zachodu? Czy posiadacie namiary na coś konkretnego? pozdro i dziekować.

Napinacze i łańcuch kup oryginalny. Jest na allegro w dobrych cenach. Reszta nie ma znaczenia kto produkuje. Ja kupiłem FAI Auto Parts. Po 8 tyś km. łańcuchy do wyrzucenia.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  W dniu 17.10.2015 o 09:46, vavrus napisał:

Witam

Domniemam iż temat namiętnie przewałkowany lecz nie mogę się doszukać - więc spytam.

Rozrząd do navary d40 firmy "motive" - coś ktoś na temat tego producenta słyszał coś. Ogólnie dostępny w intercarsie ale nie mam bladego pojęcia co to za firma. Warte to zachodu? Czy posiadacie namiary na coś konkretnego? pozdro i dziekować.

tu masz temat o łańcuchu http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/94257-zanim-ci-p%C4%99knie-%C5%82a%C5%84cuch-rozrz%C4%85du-yd25/

i jeszcze więcej tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/97827-sam-naprawiam-wymiana-rozrz%C4%85du-w-yd25-informacje-i-czynno%C5%9Bci/page-2 

poświęciłem sporo czasu na przestudiowanie tematu, a niektórzy użytkownicy forum jeszcze więcej na praktyki i okazuje się, iż nie ma chyba dobrego rozwiązania;/

z tego co zauważyłem rozrząd ze względu na swoją krótkowieczność wymaga gruntownej modyfikacji polegającej często na zastosowaniu podwójnego dolnego łańcucha (prawdopodobnie od d22) i pasujących do niego kół zębatych, zestaw jest dostępny na portalach aukcyjnych (podobne rozwiązania są stosowane również za granicą filmy na yt), więc jeśli już grzebać w rozrządzie to warto zgłębić temat, dziwne że brakuje polskojęzycznych informacji na temat problemów z rozrządem, ja słyszałem o 7 przypadkach awarii silnika w wyniku pęknięcia łańcucha a nie mieszkam w mieście, chociaż może to jest właśnie przyczyna dużej ilości navar

Edytowane przez kissmy...

W dniu 24.12.2015 o 13:11, gente napisał:

Ktoś wie czy są repeeaturki progów do d22 albo czy od terano będą takie same?

Witaj,

ostatnio też miałem ten problem. Do D22 nic nie było, ale od Terrano 1 pasują :D Tylko długość musisz dopasować :)

Od 1 miałem problem znaleźć ale od 2 bez problemu, po znizkach w intercarsie 54zl sztuka :D

A chlapacze na tył do wersji poliftowej d22 lub np300 pasują od innego modelu? Bo od przedliftowej wymagają przeróbki

Edytowane przez gente

• 1 miesiąc temu...

Witam posiadam płytę pod wyciągarke dopasowana do nawary płaciłem za nią 970zl odam za 450zl fotki mogę wysłać na maila

• 2 tygodnie później...

Czy ma ktoś może na sprzedaż osłonę miski, mostu i reduktora do Nissana D22?

• 2 tygodnie później...

Nie chce tworzyć nowego tematu, ale może ktoś wstawić fotke tak na szybko mocowania pałąka pod kołem zapasowym? Chodzi mi o mocowanie do ramy od strony pasażera.

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Witajcie

Może ma ktoś namiar na tylny zderzak ( najlepiej kompletny ) do D22 2005 r.

szukam jeszcze pokrywy na pakę z możliwości założenia orurowania.

• 3 miesiące temu...
  W dniu 2.03.2016 o 19:47, Powertech napisał:

Czy ma ktoś może na sprzedaż osłonę miski, mostu i reduktora do Nissana D22?

Paewrtech pod tym numerem 600 979 537 dostaniesz komplet osłon z blachy alu 6mm 

• 2 miesiące temu...

Witajcie,

może ktoś z Was chciałby kupić nowe i nieużywane części do Nissana Navary D40/ Pathfindera? Sprzedałem swoje auto, a części mi zostały, zapraszam na linki:

Tuleje amorka górnego

Czujnik ABS-u

Oryginalne 2 śruby zbieżności i 2 podkładki

4 tuleje wahacza

2 śruby wahacza + nakrętka GRATIS

Możecie pisać prywatne wiadomości, pisać na tel. , nawet dzwonić na niego :) 696 488 880

Pozdrawiam

• 3 miesiące temu...

Poszukuję przekładni ślimakowej do d22, europa, BEZ LUZÓW znalazłem jedną firmę co regeneruje i czas oczekiwania do 2 mies...