Gość slawcio6 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 sprzedam nowe klocki przód navara d40 masterhpt advanced line do kół 17' (ja właśnie mam 17 a okzuje się że zaciski są od 16')za 50 pln (kupione po rabacie za 128,19)leżą u mnie już chyba pół roku. 601245140 wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HETMAN Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 siemka wszytskim poszukuję zawory sterowana turbinądo navaray z 2008 r. moz ema ktoś jakis namiar Jeszcze raz napiszę bo mi się literki poprzestwial potrtezbuję zawór sterowania turbiną do navary 2008 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 jakby ktoś miał do oddania tanio zużyta maglowniće od d40 to przygarnę do testów przeróbki układu kieroniczego w d21 d22 i i tyranach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gente Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wiecie może gdzie dostane mocowanie podpory walu do d22 2,5 l 103konie? Mam troche przegnita a nie moge znalezc :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 mam do sprzedania pięć opon do nawarki wielosezonowe w dobrym stanie resory ,amorki tył i przód ,sprężyny i światła przeciwmgielne przednie.lemmy mam prośbę o przerzucenie tematu do nawary .wchodziłem na ich dział ale nie wiem gdzie to wkleić .z góry serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vavrus Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Witam Domniemam iż temat namiętnie przewałkowany lecz nie mogę się doszukać - więc spytam. Rozrząd do navary d40 firmy "motive" - coś ktoś na temat tego producenta słyszał coś. Ogólnie dostępny w intercarsie ale nie mam bladego pojęcia co to za firma. Warte to zachodu? Czy posiadacie namiary na coś konkretnego? pozdro i dziekować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Napinacze i łańcuch kup oryginalny. Jest na allegro w dobrych cenach. Reszta nie ma znaczenia kto produkuje. Ja kupiłem FAI Auto Parts. Po 8 tyś km. łańcuchy do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Czy ktoś zna sprawdzone źródło na silniki ? Znajomemu rozpadło się 2,5 Di 98kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gente Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ktoś wie czy są repeeaturki progów do d22 albo czy od terano będą takie same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kissmy... Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Witam Domniemam iż temat namiętnie przewałkowany lecz nie mogę się doszukać - więc spytam. Rozrząd do navary d40 firmy "motive" - coś ktoś na temat tego producenta słyszał coś. Ogólnie dostępny w intercarsie ale nie mam bladego pojęcia co to za firma. Warte to zachodu? Czy posiadacie namiary na coś konkretnego? pozdro i dziekować. tu masz temat o łańcuchu http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/94257-zanim-ci-p%C4%99knie-%C5%82a%C5%84cuch-rozrz%C4%85du-yd25/ i jeszcze więcej tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/97827-sam-naprawiam-wymiana-rozrz%C4%85du-w-yd25-informacje-i-czynno%C5%9Bci/page-2 poświęciłem sporo czasu na przestudiowanie tematu, a niektórzy użytkownicy forum jeszcze więcej na praktyki i okazuje się, iż nie ma chyba dobrego rozwiązania;/ z tego co zauważyłem rozrząd ze względu na swoją krótkowieczność wymaga gruntownej modyfikacji polegającej często na zastosowaniu podwójnego dolnego łańcucha (prawdopodobnie od d22) i pasujących do niego kół zębatych, zestaw jest dostępny na portalach aukcyjnych (podobne rozwiązania są stosowane również za granicą filmy na yt), więc jeśli już grzebać w rozrządzie to warto zgłębić temat, dziwne że brakuje polskojęzycznych informacji na temat problemów z rozrządem, ja słyszałem o 7 przypadkach awarii silnika w wyniku pęknięcia łańcucha a nie mieszkam w mieście, chociaż może to jest właśnie przyczyna dużej ilości navar Edytowane 1 Stycznia 2016 przez kissmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powertech Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ktoś wie czy są repeeaturki progów do d22 albo czy od terano będą takie same? Witaj, ostatnio też miałem ten problem. Do D22 nic nie było, ale od Terrano 1 pasują Tylko długość musisz dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gente Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Od 1 miałem problem znaleźć ale od 2 bez problemu, po znizkach w intercarsie 54zl sztuka A chlapacze na tył do wersji poliftowej d22 lub np300 pasują od innego modelu? Bo od przedliftowej wymagają przeróbki Edytowane 11 Stycznia 2016 przez gente Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powertech Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 A tego to niestety nie wiem U mnie chlapacze na szczęście ocalały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam posiadam płytę pod wyciągarke dopasowana do nawary płaciłem za nią 970zl odam za 450zl fotki mogę wysłać na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powertech Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Czy ma ktoś może na sprzedaż osłonę miski, mostu i reduktora do Nissana D22? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gente Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Nie chce tworzyć nowego tematu, ale może ktoś wstawić fotke tak na szybko mocowania pałąka pod kołem zapasowym? Chodzi mi o mocowanie do ramy od strony pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kody Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Oddam po taniosci (450 pln-ow) mimosrody dolnego wachacza kupione w rajdach4x4 nie montowane: http://www.sklep4x4.pl/sklep/produkt/69/7595.html polecam do wyliftowanych zawieszen Edytowane 22 Marca 2016 przez kody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gente Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Ktoś się orientuje czy mocowanie sprężarki klimy jest takie samo w d22 w silnikach TD25Ti 103KM i YD25 133KM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witam szukam głowicy do d40 ma ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mih11 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ma ktoś namiar na układ wydechowy do d22.( środkowy i końcowy tłumik) a tak przy okazji Kupię tylny zderzak( kompletny) do d22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gente Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 @Mih11 Możliwe że może pasować od nowszych modeli d22 lub np300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mih11 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Witajcie Może ma ktoś namiar na tylny zderzak ( najlepiej kompletny ) do D22 2005 r. szukam jeszcze pokrywy na pakę z możliwości założenia orurowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudus Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Czy ma ktoś może na sprzedaż osłonę miski, mostu i reduktora do Nissana D22? Paewrtech pod tym numerem 600 979 537 dostaniesz komplet osłon z blachy alu 6mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolc Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Witajcie, może ktoś z Was chciałby kupić nowe i nieużywane części do Nissana Navary D40/ Pathfindera? Sprzedałem swoje auto, a części mi zostały, zapraszam na linki: Tuleje amorka górnego Czujnik ABS-u Oryginalne 2 śruby zbieżności i 2 podkładki 4 tuleje wahacza 2 śruby wahacza + nakrętka GRATIS Możecie pisać prywatne wiadomości, pisać na tel. , nawet dzwonić na niego 696 488 880 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taxon Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Poszukuję przekładni ślimakowej do d22, europa, BEZ LUZÓW znalazłem jedną firmę co regeneruje i czas oczekiwania do 2 mies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi