Gość fajfer27 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 mój szef jezdzi taką mnie na nią nie stać ale 5 sprzęgło to przesada w serwisie wymienili pierwsze dwa potem za dlugo kazali czekac wiec na wlasną reke wymienilem ale czemu tak sie palą nie wiem moze ktoś slyszał o takich przypadkach dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zajcew83 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 tu masz link na temat sprzegiel : http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=20729 Niestety ale twoj szef nie jest sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fajfer27 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 mina rok wymienione i dalej się palą bez przyczepy i delikatnie autko ma 37 tys mil i 6 sprzęgieł poraszka nissana starsza z 2002 ciąga po 4 tony i daje rady problem z głowy szef sie pzyzwyczaił że sprzęgło sie pali i lipa nie polecam autka ładnie sie prezetuje ale tylko tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.