JACKO29 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zakładał ktoś halogeny do Note?Wyczaiłem że w wersji Acenta przewody są już doprowadzone więc wymiana przełącznika nie powinna sprawiać problemów bo w kolumnie też powinno być dostosowane,ale chodzi mi konkretnie o przekażnik,gdzie ewentualnie jest,lub gdzie go umiejscowić i o bezpiecznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 JACKO29poszukaj na skrzynkach z przekaźnikami czegoś co ma oznaczenie DEFOG lub samo FOG. Poszukaj także dobrze u siebie być może masz już położoną instalacje wystarczy popodpinać, założyć bezpiecznik, przekaźnik i ognia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Dzięki Janusz,instalacja jest,sprawdzałem,tylko przełącznik przy kierowniku muszę wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 koledzy mam rozumiec ze w p11.144 tez tak bedzie?? mialem ostatnio stluczke ze zdezaka wypadla zaslepka a z otworu po zaslepce kabel z wtyczka i co wystarczy ze zaloze halogeny podlacze wtyczke wloze bezpiecznik wymienie przelacznik przy kierownicy i powinny swiecic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Nie wiem jak w p11 będziesz miał,u mnie w Note było wszystko oprócz przełącznika i halogenów,instalacja była jak to się mówi cały czas pod prądem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.