Gość kicanka Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Witam Chcialabym wymontowac seryjne radio Bose, i zamontowac nowe (pioneer avic x1), ale niestety nie wiem jak sie do tego zabrac. Bardzo prosze o Wasze porady i opinie. dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Chciałabym, chciała, chciałabym, chciała Chciałabym, chciała, chciałabym, chciała A gdybym był krogulcem To co byś powiedziała I gdybym przyszedł z teczką Do łóżka i twego ciała Chciałabym, chciała, chciałabym, chciała Chciałabym, chciała, chciałabym, chciała Co ci da wymiana samego radia?? zrób to porządnie i kompleksowo 5-7 tyś na audio i masz nieporównywalnie lepszy dzwięk od seryjnego zestawu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 koleżanka się pyta jak wymontować radio a nie za ile kasy ma kupić sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kicanka Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 to wiesz jak wyjac te radio? glownie mi chodzi jak podjechac do tematu, pytam moze ktos juz to robil, tam jest konsola srodkowa, lapie ja od szyby to normalnie idzie razem z tymi trzema zegarami, ale cos haczy a nie chce polamac a nie widze zadnych ani zaslepek na sruby ani nic,dziekowa pozdro ps.poprzednie pytanie pisala moja dziewczyna dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 dla mnie jesteś z Podlasia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kicanka Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 nie, jestem z pomorza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 no i nici z podrywu pod pretekstem zmiany radia i przejechania się ZETKĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alanos Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 nie, jestem z pomorza Wpadnij do Gdyni to ci wyjme radio bo w swoim to juz kilka razy wymontowywałem radio .prosta ogólnie rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.