Gość ejdamus Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Witam, mógłby mi ktoś polecić dobre głośniki, 250mm typu Free Air :?: poszukuję jakiejś alternatywy dla skrzynki w bagażniku, będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 skontaktuj się z DJ Szmerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Hifonics ZEUS ZS10 ZS - jak masz zasobny portfel Cos ze stajni Pioneer'a - jezeli lubisz twardsze uderzenie TS-W Lub BossAudio z lini Riot (czerwonej - nie czarnej!) - bardziej miękko i taniej reszty FA nie słyszałem bądź nie pamiętam na ta chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ejdamus Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 BossAudio z lini Riot (czerwonej - nie czarnej!) - bardziej miękko i taniej chodzi o coś takiego LINK :?: dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 tak, ja gdzieś w garażu taka mam 30cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.