Gość szczeszek Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Potrzebuje do mojego autka sensora Bosch H 0285001318 Szukałem wszędzie i nie mogę znaleźć!!!!!Może ktoś z was by mógł mi pomóc!!!!Dziękuje z góry Szczeszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ja napewno takiego nie posiadam ale doradzę Ci bys wkleił zdjęcie tego sensorka gdyż my ludzie jesteśmy wzrokowcami, zauwarz jak skręcamy łby za laskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dlach Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ja też szukam takiego sensora i tez z litera H!!!!!!!! jak znajdziesz to moze i dla mnie? [ Dodano: Pon 14 Kwi, 2008 20:20 ] albo wymień razem z satelitami w drzwiach>>>>>>> ja tak chyba zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.