Gość markos1234 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Może ktoś wie co to za "zamrażacz". Mam takie same objawy jak opisujecie. Gdzie ewentualnie to kupić, bo szlak mnie już trafia, jak przy wyprzedzaniu dodam gazu, a tu fuk, silnik gaśnie a ja jak baran 3 litrową maximą toczę się obok wyprzedzanego kolesia. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 dylson, ja wlasnie bylem u tego czlowieka, wsadzilem te jego 3 cewki do siebie, ta sa przednie, ale niestety u mnie to zadna z nich, czyli pewnie ktoras tylna ale oni maja tylko przednie, na piatek maja zalatwic tylne. [ Dodano: Wto 11 Lis, 2008 16:14 ] Ten czlowiek z Warszawy mnie bardzo zawiodl, czekalem caly tydzien bo mial zalatwic, przyjezdzam w piatek a on mowi ze nie ma :/ W akcie desperacji chcialem juz kupic w sklepie ale cena 350zl bez zadnej gwarancji to kpina. Wiec zakupilem 3 cewki na allegro, 2 tylne bo napewno to jedna z nich i jedna przednia. Dzis wymienilem, nie trafilem za piewrszym razem bo myslalem ze to srodkowa a to byla od strony pasazera. I na postoju jest super, szarpanie zaniknelo W jezdzie nie sprawdzalem bo wczoraj byla mala imprezka i z powodow technicznych dzis nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi