INC Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 na ten sezon ambitnie mam zamiar przyglebic almere czy ktos spotkal sie z czyms takim: http://www.venom24.pl/nissan-almera-40mm-p...ml?osCsid=27707 ? firma MTS Technik (nie mam pojecia co to ) cena zachecajaca, ale czy nie rozwala sie po roku ? (rok to u mnie jakies 25tys km...) czy moze zbierac na eibachy ? (700pln) lub szukac jeszcze innych ? a moze ktos ma do spylenia jakies uzywane sprezynki ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mokrii Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 cena bardzo zachecajaca a to widziales Na sprężyny obowiązuje dwuletnia gwarancja bez limitu kilometrów! MTS Technik - Made In EU. :hmm: musze poszukac ichnich amorkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 INC, sprzedalem dwa tyg temu nowe sprezynki obnizajace za 400 zl [ Dodano: Nie 13 Kwi, 2008 11:07 ] A tu inne z Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=341413423 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skapol Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Hmmm jakos nie jestem przekonany do używek. w katalogu Jacky sa spręzyny obniżające do N15 o -40 w cenie ok 400zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Te H&R mysle ze za cene do 200zl to bym sie nie zastanawial. Mialem z tylu Eibacha, zmienilem caly komplet na Weitec i nie widzialem duzej roznicy. U mnie jakos przod wypada wyzej niz tyl, drugi komplet sprezyn i taki sam efekt. Amory zmieniane i to samo. Wielu moich znajomych jak i ja sam mam zamontowane z przodu Platimexy, gosc sprzedaje na allegro i wychodza tez jakos w okolicach 400zl jak kojarze. Obnizenie ok a twardosc w miare. A co do amorow do takich sprezyn to gazowki, bo dedykowany kit jak sie rozgladalem to ceny od 2000zl w gore byly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Te H&R mysle ze za cene do 200zl to bym sie nie zastanawial.Mialem z tylu Eibacha, zmienilem caly komplet na Weitec i nie widzialem duzej roznicy. U mnie jakos przod wypada wyzej niz tyl, drugi komplet sprezyn i taki sam efekt. Amory zmieniane i to samo. Wielu moich znajomych jak i ja sam mam zamontowane z przodu Platimexy, gosc sprzedaje na allegro i wychodza tez jakos w okolicach 400zl jak kojarze. Obnizenie ok a twardosc w miare. A co do amorow do takich sprezyn to gazowki, bo dedykowany kit jak sie rozgladalem to ceny od 2000zl w gore byly. no i kupilem te h&ry za 150pln mysle ze to dobra cena... amorki mam zmienione rok temu na bilsteiny excell g wiec klasa, weekend majowy niedlugo wiec trzeba sie bedzie zabrac za przyglebianie. i za jakis czas wreszcie kupic drazek stabilizatora. to ze przod wyzej niz tyl to chyba kwestia konstrukcji zawieszenia, u mnie to samo jest, mimo ze tylne amorki sa w lepszym stanie niz przednie [ Dodano: Czw 01 Maj, 2008 13:34 ] no i po przyglebieniu laaaadnie.... fotki beda jak umyje, a narazie jestem zaskoczony zmiana w prowadzeniu. zakrety obojetnie bierze, prawie bez przechylu. kierownica reaguje szybciutko. tylko ze prawie czuc pasy namalowane na jezdni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.