Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] sprezyny MTS Technik ?

INC

Rekomendowane odpowiedzi

na ten sezon ambitnie mam zamiar przyglebic almere :)

czy ktos spotkal sie z czyms takim:

http://www.venom24.pl/nissan-almera-40mm-p...ml?osCsid=27707 ?

firma MTS Technik (nie mam pojecia co to :D) cena zachecajaca, ale czy nie rozwala sie po roku ? (rok to u mnie jakies 25tys km...)

czy moze zbierac na eibachy ? (700pln) lub szukac jeszcze innych ? a moze ktos ma do spylenia jakies uzywane sprezynki ?:>

cena bardzo zachecajaca :)

a to widziales

Na sprężyny obowiązuje dwuletnia gwarancja bez limitu kilometrów! MTS Technik - Made In EU.

:hmm: musze poszukac ichnich amorkow :)

Hmmm jakos nie jestem przekonany do używek.

w katalogu Jacky sa spręzyny obniżające do N15 o -40 w cenie ok 400zł.

Te H&R mysle ze za cene do 200zl to bym sie nie zastanawial.

Mialem z tylu Eibacha, zmienilem caly komplet na Weitec i nie widzialem duzej roznicy.

U mnie jakos przod wypada wyzej niz tyl, drugi komplet sprezyn i taki sam efekt.

Amory zmieniane i to samo.

Wielu moich znajomych jak i ja sam mam zamontowane z przodu Platimexy, gosc sprzedaje na allegro i wychodza tez jakos w okolicach 400zl jak kojarze.

Obnizenie ok a twardosc w miare.

A co do amorow do takich sprezyn to gazowki, bo dedykowany kit jak sie rozgladalem to ceny od 2000zl w gore byly.

Te H&R mysle ze za cene do 200zl to bym sie nie zastanawial.

Mialem z tylu Eibacha, zmienilem caly komplet na Weitec i nie widzialem duzej roznicy.

U mnie jakos przod wypada wyzej niz tyl, drugi komplet sprezyn i taki sam efekt.

Amory zmieniane i to samo.

Wielu moich znajomych jak i ja sam mam zamontowane z przodu Platimexy, gosc sprzedaje na allegro i wychodza tez jakos w okolicach 400zl jak kojarze.

Obnizenie ok a twardosc w miare.

A co do amorow do takich sprezyn to gazowki, bo dedykowany kit jak sie rozgladalem to ceny od 2000zl w gore byly.

no i kupilem te h&ry za 150pln :) mysle ze to dobra cena... amorki mam zmienione rok temu na bilsteiny excell g wiec klasa, weekend majowy niedlugo wiec trzeba sie bedzie zabrac za przyglebianie. i za jakis czas wreszcie kupic drazek stabilizatora.

to ze przod wyzej niz tyl to chyba kwestia konstrukcji zawieszenia, u mnie to samo jest, mimo ze tylne amorki sa w lepszym stanie niz przednie

[ Dodano: Czw 01 Maj, 2008 13:34 ]

no i po przyglebieniu :) laaaadnie.... fotki beda jak umyje, a narazie jestem zaskoczony zmiana w prowadzeniu. zakrety obojetnie bierze, prawie bez przechylu. kierownica reaguje szybciutko. tylko ze prawie czuc pasy namalowane na jezdni :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...