Gość bart_82 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 mam pytanko otóz zobaczyłem w mojej Primce z 1997roku ze w bagażniku na nadkolach wystaja 2 szpilki z jednej i drugiej stronie z tym ze nie ma na nich zadnych nakrętek... to tak ma byc? dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam Ktoś Ci zapierniczył rozpórkę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bart_82 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ktoś Ci zapierniczył rozpórkę poważnie sie pytam [ Dodano: Nie 13 Kwi, 2008 23:25 ] dlaczego nikt nie chce mi pomoc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam poważnie sie pytam Może niezbyt poważnie ale Ci odpowiedziałem . Do tych wystających szpilek przykręcona jest zwykle rozpórka kielichów amortyzatora. Z tego co mi wiadomo występowała ona w wersjach SRi i GT. Popatrz sobie na pierwsze zdjęcie z tego tematu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ight=rozp%F3rka Z przodu zresztą też jest podobna rozpórka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bart_82 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 kude nie mam zadnej rozpórki we wnatrz bagażnika :/ mam przykręcic jakies nakretki na te szpilki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam mam przykręcic jakies nakretki na te szpilki ? Nie musisz przykręcać. Poduszka mocowana jest do budy od strony koła. Te wystające szpilki są tylko do rozpórki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Wrzuciłby ktoś zdjęcie z rozpórką z tyłu. W tamtym temacie już nie ma. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.