Mavv Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam! Mam radyjko do potestowania, ale brakuje mi instrukcji do niego. Radio to jakiś Welltech model 40136. Nie mogę w necie znaleźć żadnego manuala. Nie wiem, czy wsio jest z nim ok i czy to normalne jego zachowanie, ale np. po włączeniu szuka sobie stacji radiowych, coś jakby autoinstalacja. No i nie wiem, jak załączyć bluetootha, jak radio komunikuje się z telefonem i takie tam. Używa ktoś takiego sprzętu? Lub ma jakąś instrukcję w pdf-ie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 zerknij na elektroda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavv Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 zerknij na elektroda.pl No właśnie nic tam nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.