Gość samos Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 nigdzie nie znalazlem podobnego watku wiec napisze go tutaj . Mam problem z instalacja gazowa w prmierze 2.0 GT. na luzie dam rady maxymalnie dojsc do 4 tys obrotow wyzej nie dam sie wkrecic na biegach podobnie na 5 max 2.5 tys jak moze byc tego przyczyna. Gaz wielopunktowy zwykly nie sekwencja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szeyker89 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Podaj jaką masz moc parownika w instalacji gazowej Np. u mnie ja mam też zwykłą instalację tak jak u ciebie i 100 kw parownik. Na luzie zamykam obroty 8k. Może to wina parownika ale ja się nie znam na takich sprawach za bardzo. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość samos Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 jeszcze jakies 3 dni temu wszystko bylo wpozadku zrobilo sie to na momecie.! [ Dodano: Nie 13 Kwi, 2008 12:56 ] widze ze jestes tak jak i ja z bialego jakiego dobrego gazownika bys polecil ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szeyker89 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Tzn. ja jestem z okolic Białego gdzieś 30 km. Gaz zakładałem w Łapach wieki temu chyba z 8 lat temu w Białym nie orientuję się co do gazowników. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.