Gość B_E_R_E_K Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ja dopiero mysle o CB antenke planuje zamontowac w miejscu oryginalnej. bo oryginal kiedys mi padl i na szybko zrobilem antene na dachu a otwor w blotniku zostal... niedawno zalatwilem bacik i reszte gadzetow. ale antenka jest nie uzywana. ogladalem baty i wlasciwie bat to jest zwykly kawalek drutu plus cewka, wiec mysle ze jak podlacze cewke pod oryginalna bedzie ok a dlugosc ok 1m starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.mat74 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 marceli 10km to odbiór czy nadawanie? Mobil-mobil czy mobil baza? Ja na swojej przy dobrej propagacji wyłapuje 10-15km na nasłuchu i jakieś 7km na nadawaniu. Na mobil-baza miałem ponad 20km Ja osobiście mam Alana9Plus na magnesie i muszę napisać że miedzy mobilami kontakt ok 15km a z stacją bazową 27km przy radiu President Herbert z niemiec, który ma w AM jedynie 1,5Watt... Polecam osobiście antene Alan9Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi