Gość Tomi_ Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Czy Almera była oferowana tylko w jednym kolorze zielonym (także po lifcie)? Moje auto ma kod koloru DP1, jest z 97 roku i ma ciemno zielony kolor. Czy występowały jeszcze jakieś odmiany zielonego? Czy mak ktoś zielone auto o innym kodzie? Pytam, bo wychodzi mi rdza na tylnej klapie (była kiedyś naprawiana) i pomyślałem sobie że zamiast walczyć z rodzą kupię używaną klapę w tym samym kolorze i po prostu wymienię. Chciałbym uniknąć niespodzianki, że pojadę kawał drogi po klapę i okaże się że to inny kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnny3 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ja mam almerke 97 i kod koloru DP1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sako Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 98 po lifcie sedan DP1 K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszcz69 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 moja zielona almera 97 ma inny odcien od almery mojego ojca tez 97 i tez zielony metalik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.