Gość teges Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam. Mam taki problem że przestał działać siłownik w drzwiach przednich prawych w Almerze N16 sprawdziłem przewody w przelotce są dobre no i należałoby zdjąć tapicerkę z drzwi.Proszę zatem kogoś z forum aby mi krok po kroku napisal jak mam postępować aby nic nie połamać ani uszkodzić za wskazówki z góry serdecznie dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 tutaj jest temat o zdejmowaniu boczkow w drzwiach (moze sie przyda) http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=35666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Odkrecasz dwie plastikowe pseudo srubki, jedna na samym dole, pod boczkiem tapicerki, mniej więcej na środku drzwi, druga przy lusterku. Następnie delikatnie podwazasz dwa plastiki z rączki tapicerki, odczepiasz kostkę od sterowania szybami i na końcu zdejmujesz w ten sam sposób ramkę z wewnętrznej klameczki. Sam boczek, jest na plastikowe spinki, musisz sobie odchylic kawałek tapicerki i zobaczysz miejsce gdzie trzymają. Zdejmuesz tapicerke poprzez energiczne szrpnięcie i tak postępujesz z każdą spinką. Musisz to mimo wszystko robić z wyczuciem, żeby ich nie połamać ( gdyby tak się stało, TUTAJ jest sklep, gdzie mają spinki chyba do każdej marki ) Całość, może wydawać się skomplikowana, ale w rzeczywistości to pestka. Co do samego centralnego, nie pomogę Ci, ale dzięki temu co napisałem wyżej, sprawdzisz przynajmniej połączenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.