eX Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Go_nia, Ty masz juz wersje po FL to i jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz79 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 zawziąłem sie (juz po rza kolejny) i pojeżdziłem na czerwonym polu. Zrobiłem około 40 dyszek i zaczeło moja małą kurna dusic, dobrze że miałem stację w zasiegu oka bo pewnie znowu bym pchał. Nie ma rady trzeba sie do tego dobrac jak bedzie ciepło. Opiszę sytuacje jak bede wiedzxiał coś więcej, a narazie kochani trzeba jeździc na czuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 U mnie z wskaźnikiem dzieją się naprawdę DZIWNE rzeczy. Napisał ktoś na forum, że przez noc wskaźnik może trochę opaść. Tylko, że u mnie po zatankowaniu do pełna opadł o ponad 1/4 skali! :< A po odpaleniu samochodu i przejechaniu kilku km powrócił na swoje miejsce. No dodatek jak wskaźnik leży już na czerwonym polu, a dokładnie całą swoją szerokością wychodzi z pola, to ja mam jeszcze jakieś 8 litrów paliwa :<. Dobrze, że od piatku mam urlop, to może uda mi się wreszcie do tego zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ach z tym wskaźnikiem paliwa, już dawno dałem sobie z nim spokój :kosci: Po każdym tankowaniu kasuję licznik dzienny i następnym razem na stację wjeżdżam po około 350 km. Za każdym razem mi wychodzi od 24-30 litrów paliwa (zależy czy jeżdżę po mieście czy w trasę). jak dla mnie jest to bezpieczny zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Longers Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 tez stosuje metode kilometrowa:P i jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bmk Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 OT: odradzam jazdę "do końca", np. w celu sprawdzenia ile można jeszcze zrobić km. U mnie taka jazda skończyła się tym, że musiałem sobie wymienić pompę paliwa. Koszt oryginalnej u Bosh-a 1300zł :zdziw: Jest więc zamiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość axela szczecin Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ja ostatnio zatankowalam 37l i zrobilam na tym 640km po wjechaniu na stacje jezdzilam z 30km na rezerwie juz, udalo mi sie po ponad 15 razach odbijania pistoletu zatankowac 38.5 litra czy oprocz rezerwy w baku jest jeszcze 3.5 litra benzyny?? taki bezpieczny stan zeby nie jezdzic na syfie z dna baku? czy o co chodzi. ogolnie staram sie robic z 500-550km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 ostatnio wracajac z danii przez niemcy zapomnialem zatankowac bene a jechalem na PB bo zawor od gazu polegl..i przezylem chwile grozy jak mi tak notrolka zapiszczala. ale jakos doczolgalem sie do shella weszlo 38 litrow wskazowka byla na samiutkim dnie juz prawie ponizej ostatniej czerwonej kreski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sawyer_ Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ach z tym wskaźnikiem paliwa, już dawno dałem sobie z nim spokój :kosci: Po każdym tankowaniu kasuję licznik dzienny i następnym razem na stację wjeżdżam po około 350 km. Za każdym razem mi wychodzi od 24-30 litrów paliwa (zależy czy jeżdżę po mieście czy w trasę). jak dla mnie jest to bezpieczny zapas akutalnie jestem zmuszony stosowac dokladnie taka sama metode, gdyz moj wskaznik caly czas pokazuje na "zero" ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 maksimum da się wlać 39,5 litra przy dobrym wietrze, testowałem do samego końca, tak więc zostaje prawie 3 litry w baku ale pompa już tego nie pociągnie i auto gaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi