Gość Krzys13530 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 mam problem bo kupilem niedawno e niemczech Primerke p11 a bylo w nim fabryczne radio. Ucieszylem sie wiec ale nie na dlugo. Zakodowane a niemiec nie zostawil mi kodu. Znalazlem w necie kalkulatory ale jakies lipne bo nic nie daly. na radiu nie ma zadnych barcodow tylko PN9939U i numer 286 8495 10. jesli ktos moglby mi cos doradzic zgory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeszekSKC Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Hmm jak nie ma barcodow to moze byc problem ;/ ale sproboj kod: 4567 lub 4144 lub 3663. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzys13530 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Dzieki bardzo. Ale juz probowalem tych kodów i nic nie pomoglo. Znalazlem Clarion calc code i jeszcze pare innych programow ale nie wiem o co w nich chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.