Gość jarkk Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jakiś rok temu przy montażu blosa założyłem taki filterek na odme: Zastanawia mnie co ile to sie wymienia? ewentualnie jak sprawdzić czy sie nadaje do wymiany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 z forum vectraklub.pl: Mam pytanie a po jakim przebiegu go Czyścić Ja zrobiłęm ok 30 tyś na moim;D po czym poznać że nadaje się do czyszczenia jak jest cały czarny od oleju to juz napewno. a tak profilaktycznie mozesz wyczyścic co 30tys wlaśnie smile.gif nic to nie kosztuje przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja miałem już tak zatkany że mało co przepuszczał wymyłem tak samo jak stożek wysuszyłem i dalej na nim śmigam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 jak jest cały czarny od oleju to juz napewno. u mnie jeszcze jest czyściutki patrząc z zewnątrz Ja miałem już tak zatkany że mało co przepuszczał masz na myśli, że był czarny po zewnątrz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 wymyłem tak samo jak stożek A mozesz mi powiedziec jak wypłukałeś brud od srodka?? Jasne o tuż zdiołem gume przy filtrze jest ona nakładana i oczom moim ukazał się cały sirodek mowa o tej do mocowania do silnika sprawdź jest na obudowie filtra nakładana jest tam rowek a na gumie wybrzuszenie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Jasne o tuż zdiołem gume przy filtrze jest ona nakładana i oczom moim ukazał się cały sirodek a czym oprócz tego specjalnego środka do mycia stożków można to wymyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 benzynką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burnbrain Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Najlepiej umyć to wstępnie denaturatem (od benzynki może stracić kolor) a potem gorącą wodą z płynem do mycia naczyń. Nie ma co się z nim szczypać bo to nie filtr powietrza a jedynie "zaślepka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.