picad Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam. Czy fabrycznie montowany odtwarzacz CD/radio posiada kod zabezpieczajacy ? Nie chcę ryzykować odłączaniem akumulatora. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tool Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Mój nie ma żadnych zabezpieczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picad Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Doczytałem się w instrukcji, że radio jest sprzężone z immobilizerem samochodu i zablokuje się jeśli będzie podłaczone do zasilania poza samochodem. pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jb1973 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 ja swoje CD musaiałem oddać do naprawy wysiadł mechanizm wysuwania płyty i nie miałem kłopotu po naprawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.