guyo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Poszukuję " tabeli" określającej ilość czynnika chłodzącego i oleju w układzie klimy w ALMERA 2.0D oraz N 16 z 2004r.DZIęKUJę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 w N15 jest naklejka na masce, jak otworzysz to ja zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guyo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Właśnie brakuje mi tej naklejki, jakby ktoś mógł "zerknąć" i odpisać Mi byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Też tego nie mam u siebie ale ja jak już gdzies tu wspulnie ustyaliliśmy mam klimę dołożoną. Jak by ktoś podzielił się wiedzą był bym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Proszę bardzo, naklejka z mojej Almery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.