Gość silesianix Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam, chcę nabyć Nissana - ale mam następujące pytanie - potrzebuje auto koniecznie z regulacją kierownicy w 2 płaszczyznach, czy K11 ma taką? Lub czy regulacja taka występuje w Almerze. Będe bardzo wdzięczna za odpowiedź - podrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 silesianix, w K11 masz jedynie gora dol i to w bardzo malym zakresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Potwierdzam. K11 tylko góra, dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzychu_205 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Potwierdzam co mówia przedmówcy regulacja jest tylko gora dół ale jak sie opusci na maxa to i tak kierownica jest wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ainkaa Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Fakt, regulacja gora-dol i to w takim zakresie jakby jej w ogole nie bylo. Jednak jak dla malej obietki (mam 153 cm wzrostu) widocznosc jest ok. nie mam opuszczonej kierownicy, dobrze wszystko widac (nie trzeba jezdzic "przyklejona" do kierownicy jesli chce sie zobaczyc linie bezwzglednego zatrzymania ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.