Gość rudi12 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 mam n15 z 1999r silnik 14. przy wlaczaniu silnik klekocze przez pare sekund poczym cichnie olej 5w40shel. niewiem czy to morze za zadki olej? mam ja miesiac pod maska byla kartka ze wlasnie na takim jezdzila przez ostatni rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cino Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 To normalne,w każdym samochodzie tak jest, olej po zatrzymaniu silnika zbiera się w "dole" silnika, po uruchomieniu jest rozprowadzany po całej komorze a żeby to nastąpiło potrzebny jest czas, wiec nie ma się czym przejmować......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny38 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Jest już wątek na ten temat poczytaj >TU< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudi12 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 dzieki troche mnie to uspokoilo juz myslalem ze cos nie tak z silnikiem musze sprawdzic jaki mi filtr zalozyl mechanik bo nawet niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.